Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Syv klassiske kogebøger

Karolines kogebog I anledningen af jubilæumskogebogen Alletiders Karoline, der udkommer i forbindelse med Karolines 50 års jubilæum laver vi et interview med Tove Færch, der er leder af Karolines Køkken. 16052012 Foto: Martin Ballund
Foto: Martin Ballund

Syv klassiske kogebøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye kogebøger bliver langet over disken hos boghandlere for millioner af kroner. Her er en flok klassikere, som stadig holder.

Danskernes appetit efter kogebøger er tilsyneladende umættelig.

Tager man et hurtigt kig på Bog & Idés bestsellerliste over faglitteratur fra den forgangne uge, taler titlerne deres tydelige sprog: »Mad efter skoletid«, »Meyers bageri«, »Flyttehjemmefra kogebogen«, »Mindful spisning«, »Jamies mad på 30 minutter«, »Verdens bedste kur« og »Claus Meyers salatværksted.

Trods konkurrencen fra nettet og mad­opskrifter, der suser direkte ind på mobiltele­fonen, går diverse kogebøger som varmt brød.

Er der virkelig plads til flere kogebøger i de danske køkkenregioner - og holder de i længden?

Nogle gør, andre dør en stille død i en pap­kasse på loftet.