Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Bæredygtig burgerbar rykker ind i midtbyen

Endnu en burgerbar er på vej til midtbyen. The Burger Shack vil servere burgere med lokale, økologiske råvarer og åbner dørene fredag. Pressefoto


Bæredygtig burgerbar rykker ind i midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rustikke omgivelser og økologiske råvarer fra lokalt landbrug. Sådan lyder opskriften på nyt burgersted, der fredag åbner i Frederiksgade.

Det knopskyder med nye og spændende spisesteder i Aarhus i øjeblikket.

Byens nye ry som gastronomisk højdespringer bliver igen og igen bekræftet, og i slipstrømmen på hæderen dukker flere og flere nye madkoncepter op i midtbyen.

På fredag åbner endnu et. Og endnu en gang er det en burgerbar, der rammer byens gastronomiske scene.

The Burger Shack åbner fredag klokken 10, og får et menukort med klassikere som hamburgers, cheeseburgers, fried chicken, mens det hele kan skylles ned med milkshakes og amerikanske øl som Budweiser, Miller og Brooklyn IPA.

Restauranten er indrettet i rustikke omgivelser bliver Refood-mærket som et bevis på, at man går aktivt ind i kampen mod madspild. Men bæredygtighed er ikke det eneste, The Burger Shack vil slå sig op på.

Alt kød kommer fra gårde, hvor køerne lever frit, grøntsagerne er økologisk og alt sammen kommer det fra det lokale landbrug.

»Vi så et hul i markedet. Der er ikke andre burgersteder i Aarhus, der gør nok for bæredygtigheden. Vi er gået til den for at finde de helt rigtige råvarer. Så ikke nok med, at maden smager godt, så er det også godt for miljøet,« lyder det fra medejer Philip Kejser, der ser frem til at åbne dørene i Frederiksgade 39 med et åbningstilbud, hvor man kan få burger, pommes frites og sodavand for 50 kroner i den første uge.