Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Guld til århusianske kokke


Guld til århusianske kokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kokke fra Restaurant Martino i Marselisborg Lystbådehavn er vendt hjem fra Olympic Culinary Games med guldmedaljer om halsen.

Intet mindre end guldmedaljer kunne gøre det, da de to kokke Martin Schultz og Rasmus Munk fra Restaurant Martino på Marselisborg Lystbådehavn deltog i OL for kokke.

OL for kokke er en kulinarisk kæmpebegivenhed med 2.800 deltagere fra 42 forskellige nationer og masser af hujende tilskuere. Olympiade er netop blevet afholdt i Erfurt i Tyskland, og det danske kokkelandshold var repræsenteret med de to juniorlandsholds-kokke, som torsdag vendte hjem med intet mindre end guldmedaljer i disciplinen »Det Kolde Bord.«

»Inden vi tog af sted, var vi meget spændte. Ingen af os havde været til OL før, så vi var meget i tvivl om, hvordan det skulle forløbe. Men vi har trænet intensivt i to år og leverede heldigvis til fulde den vare, som vi havde sat os for. På den sidste dag, hvor de endelige anretninger blev stillet frem til dommernes voteringer, var vi glade og stolte for vores anretninger. Vi følte virkelig, at vi havde peaket, så vores fornemmelse var god - men konkurrencen var særdeles hård, og det var tæt løb. Så da vi fik guld-resultatet, brød jubelen selvfølgelig løs. Det har været fantastisk hårdt - og fantastisk fedt. Vi er meget glade og stolte,«siger Martin Schultz.

Han og Rasmus Munk er henholdsvis kok og køkkenchef på Restaurant Martino.

Også restaurantens indehavere, Jette og Henrik Schultz, er der glæde og stolthed.

»Jeg var med hele vejen på sidelinjen, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Martin og Rasmus præsterede helt maksimalt og fik fortjent guldmedaljerne. De to gutter er sådan et godt team og magter alle genrer - hvilket vi jo nyder mere end godt af her i restauranten også. Det er nogle kanondygtige håndværkere, og vi er glade og stolte af at have to OL-guldvindere i vores køkken,« siger Jette Schultz.