Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Mad, bad og motion på skoleskemaet

Ny madordning for skoleeleverne på Skæring Skole
Foto: Kim Haugaard

Mad, bad og motion på skoleskemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veltillavet mad, fællesspisning og morgenmotion er på skemaet, når eleverne på Skæring Skole vender tilbage efter sommerferien.

Indonesisk suppe med fersken, tomat, glasnudler og græskarbrød er på menuen, når omkring 910 elever på Skæring Skole mandag tager hul på et nyt skoleår.

Mens de har været væk, har lærere, ledelse og køkkenpersonale arbejdet på at få en helt ny struktur på skolen til at fungere i praksis.

Det dufter godt det nye storkøkken, hvor chefkok Victor Jensen og køkkensouschef Mette Tange Hansen er i gang med at prøve deres menuer af. De er sendt ud til forældrene, som også har fået smagsprøver til stor begejstring.

»Vi har som udgangspunkt tænkt i noget børnene kan lide, men det skal også virke interessant for de voksne, for det er dem, der skal bestille maden,« siger Victor Jensen, der med sine 35 år som kok har erfaring fra Aarhus Universitet, Teknisk Skole samt kroer og hoteller i området.

»Vi tilstræber, at maden er fedtfattig, med meget grønt og absolut uden tilsætningsstoffer. Alt laver vi selv fra bunden, selv vores egen ketchup, fordi vi mener, at den skal være lødig. Brødet er økologisk og friskbagt hver dag,« fortæller han.



http://www.e-pages.dk/aas/demo/" target="_blank">

Læs hele artiklen. Køb E-avisen i et døgn for 10 kroner.


" target="_blank">http://mjred.aas.publicus.com/assets/jpg/epap0908skolemad.jpg">