Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Fotogalleri: Jubel over landing på Mars

Mars Science Laboratory Curiosity rover flight controllers and managers (L-R) Richard Cook, Pete Theisinger and Adam Steltzner congratulate their team members after a successful rover landing, during a news conference at NASA's Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, California August 5, 2012. The rover landed on the Martian surface shortly after 10:30 p.m. Pacific time on Sunday (1:30 a.m. EDT Monday/0530 GMT) to begin a two-year mission seeking evidence the Red Planet once hosted ingredients for life, NASA said. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY)
Foto: FRED PROUSER/Scanpix Denmark

Fotogalleri: Jubel over landing på Mars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netop nu triller det lille rumfartøj Curiosity stille rundt på Mars. Efter en succesfuld landing. Se jubelbillederne her.