Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


DM i toast: Folkefest med smeltet ost og fadøl

Et konkurrencebidrag - french paneret toast. Pr-foto

DM i toast: Folkefest med smeltet ost og fadøl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Latin-kok hentede tredjepladsen ved DM i toast.

AARHUS: Rasmus Nilsson fra Aarhus imponerede stort, da han i lørdags i det første Danmarksmesterskab i toast blev nummer tre. Mesterskaberne foregik på den københavnske toastbar "Fætter Fætter", hvor konkurrencen var utrolig tæt, og finalisterne diskede op med den ene lækre toast efter den anden. 

Rasmus Nilsson vandt to af de indledende kategorier undervejs.

Det var en dag fyldt med drinks og toast serveret af "Fætter Fætter" til lyden af dj'ens sprøde toner. Stemningen var høj, og publikum, der fulgte toastkampen på tæt hold, hujede og heppede på de konkurrerende finalister. Finalisterne har arbejdet intensivt med at udvikle og afprøve toastopskrifter, og det hele kulminerede alle forberedelserne i den store finale.

Rasmus Nilsson var godt tilfreds med dagen.

- Jeg synes, det har været et fantastisk arrangement - et befriende, uformelt og folkeligt tiltag i den ellers meget prætentiøse verden af gastronomi. Det var en folkefest med en fælles kontekst af smeltet ost og fadøl, hvor amatører og professionelle kunne mødes og dyste i noget så syndigt som "toast", fortæller Rasmus Nilsson i en pressemeddelelse.

Til hverdag arbejder Rasmus Nilsson som kok på restaurant Latin i Aarhus. Konkurrencens førsteplads gik til Thomas Bachmann, der ejer den mexicanske streetfood-restaurant Barburrito i København, og andenpladsen tilfaldt de to studerende Anna Bartels og Rebecca Meixner fra København, der stillede op som hold.

Også kok Louise Adelholm fra Ebeltoft nåede finalefeltet.

/EXP

 

 

 

Gastro Week: Store madoplevelser til små penge