Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kähler Spisesalon får to nye chefer

Nina Juul Thuesen og Jannik Aas Sloth er Kähler Spisesalons nye restaurantchef og køkkenchef. Pressebillede

Kähler Spisesalon får to nye chefer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade er klar med to nye folk i front som henholdsvis køkkenchef og restaurantchef.

AARHUS: Efter udskiftning i Kähler Spisesalon er Jannik Aas Sloth ny mand i spidsen for køkkenet. Han har tidligere været souschef hos Kähler Spisesalon og med til at vinde den prestigefulde kokkekonkurrence "Årets Sild 2017". I juli blev Jannik Aas Sloth ansat som souschef hos St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade, men da muligheden for at blive køkkenchef opstod på hans tidligere arbejdsplads, valgte han at vende tilbage til spisesalonen.

- Det har længe kriblet i fingrene på mig for at blive køkkenchef. Jeg kan godt lide det ansvar, som følger med titlen og den frihed, der er til at lege med ideerne, når der skal udvikles nye retter. Jeg synes, vi har et rigtig godt samarbejde imellem restauranten og køkkenet, hvor alle får lov til at udvikle sig, og jeg glæder mig personligt til at sætte mit præg på menuen, siger Jannik Aas Sloth i en pressemeddelelse.

Shopping: Kähler er folkeeje

Kendt fra Langhoff & Juul

Gæsterne hos Kähler Spisesalon vil fremover blive serviceret af Nina Juul Thuesen, der er tiltrådt som restaurantchef. Hvis navnet lyder bekendt, er det fordi Nina Juul Thuesen har lagt navn til den populære restaurant Langhoff & Juul i Guldsmedegade. Nu vil hun kaste sin kreative sans for indretning og service over Kähler Spisesalon.

- Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg blev tilbudt jobbet. Jeg synes, Kähler Spisesalon er et meget smuk sted, og både gæsterne og kollegaerne er så søde, at det fylder mig op med energi, hver gang jeg er på arbejde. Niveauet i køkkenet er højt, og det skal den også være i restauranten, så jeg gør meget ud af hver eneste lille detalje og sørger for at servicere gæsterne i tråd med Kählers værdier om nærvær, autenticitet og hjemlig hygge, fortæller Nina Juul Thuesen.

/EXP