Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Kronprinsen af Molskroen

Det er blot lidt over et år siden, at Steffen Villadsen søgte et job som almindelig kok på Molskroen. I dag er han køkkenchef. Foto: Kim Haugaard

Forholdsvis ukendte Steffen Villadsen overtog i 2016 tjansen som køkkenchef på Molskroen fra kokkelegenden Michel Michaud. Nu - godt et år efter - er ambitionerne tårnhøje, ikke blot for Molskroen, men også for Steffen Villadsen selv. I næste uge er han en af de 10 finalister i den prestigefyldte nationale konkurrence Årets Kok.

Nyt digitalt produkt: Stiften+ for 49 kroner

For at læse denne artikel kræver det, at du har et abonnement på Århus Stiftstidende eller stiften.dk.
Hvis du har et abonnement, men ikke adgang, kan du oprette adgang her.

Har du endnu ikke abonnement, så køb
Stiften+ og få adgang til alt indhold
på stiften.dk for 49 kroner om måneden.