Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Fokus på ost og det europæiske køkken


Fokus på ost og det europæiske køkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Ostenfeldt Madsen har taget hul på et nyt kapitel i sit liv og har etableret egen handelsvirksomhed sammen med en investorkreds. Springet til selvstændig sker efter 24 år som sælger af fødevarer.

Virksomheden hedder By Cheport, har base i Aarhus og skal opbygges på import af delikatesser fra det europæiske køkken. Målgruppen er dagligvarekæder.

Peter Ostenfeldt Madsen er 46 år, født og opvokset i Aarhus. På cv'et står, at han har aftjent sin værnepligt hos Den Kongelige Livgarde, og at han er uddannet i herretøjsbutikken Raahauge i Aarhus. Interessen for salg og fødevarer fik ham til at søge et job som kørende sælger af pålæg og salater i 1983. Siden har han haft ledende salgsstillinger hos bl.a. Skare Food, Harboe Farm og pålægsproducenten Defco i Aarhus.

Det er en gammel drøm om at være "sin egen herre", Peter Ostenfeldt Madsen nu har realiseret.

Peter Ostenfeldt Madsen bor i Risskov og har tre sønner. 

Fem mænd bag nyt delikatesse-eventyr i Nørregade