Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Uddannet: Nye kokke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uddannet: Nye kokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

 

 

Aarhus Tech Center for Trend & Gastronomi har fredag sendt 21 nye udlærte Kokkeelever ud i den gastronomiske verden med fire guldmedaljer, fem sølvmedaljer og tre bronzemedaljer samt en del udmærkelser.

Forreste række fra venstre: Sebastian Janku - Restaurant Komfur - sølv,  Mads Lykshøj - Restaurant Fedet, Joachim Møller Kongsgaard - Svinkløv Badehotel - sølv, Kasper D. Pedersen - Restaurant Mefisto - sølv & Horesta udmærkelse, Anders Carlsen - Hotel Sabro Kro.

Anden række: Philip S. Gleesborg - Fazer Food Services, Emil R. Marcussen - Restaurant Miro - Bronze, Cecilie M. Balken - Brasserie Belli - Horesta flidspræmie, Susanne G. L. Barrett - Restaurant Stockfleth - 3f fighterpris, Maria - Klassisk Fisk - sølv - Horesta udmærkelse.

Tredje række: Nikolaj M. Simonsen - Den Rustikke, Rasmus Schmidt - Restaurant Mellemrum - sølv, Douglas H. York - Comwell Aarhus, Jacopo L. Valeri - Sallings Bistro - bronze, Torben E. Fomsgaard - Aros Aarhus Kunstmuseum.

Fjerde række: Mette Thomsen Bie - faglærer, Kasper R. Klejnstrup - Casablanca Aarhus - bronze, Valdemar J. Norvang - Domestic Restaurant - guld, Thomas L. Ørum - Norsminde Kro, Marie D. W. Krogh - Slinger Bistro - guld, Jakob T. E. Østrup - Årets Hotel & Brasserie- guld - klassens bedste kammerat, Lasse D. Povlsen - faglærer, Steffen G. Kristiansen - Restaurant Varna - guld - ikke med billedet.