Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Snup frokosten på Gasfabrikken

Folkene bag Gasfabrikken er fra venstre: Lars Fischer, Martin Kolding Pedersen og Mads Hansen. Arkivfoto: Morten Pape

Snup frokosten på Gasfabrikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant på Levysgade udvider åbningstiderne.

Horsens: Nu kan man også snuppe kalvetataren, svampetoasten eller sine dampede blåmuslinger med pommes frites hos Gasfabrikken til frokost på hverdage.

Restauranten i Levysgade, der for et halvt år siden blev optaget i den anerkendte White Guide, er i fuld gang med at udfolde det gode håndværk og har fået så godt fat i horsensianerne, at den nu har valgt at udvide åbningstiderne med frokoståbent onsdag, torsdag og fredag fra kl. 12 til 14.

- Vi er generelt gået godt frem siden åbningen for halvandet år siden, fortæller indehaver Lars Fischer.

- Og selv om det tager tid at skubbe sådan noget her i gang (satsningen på økologi og lokale råvarer, red.), har vi en god følelse. Vi er blevet taget godt imod, især på aftenkortet, og der er mange glade folk, der kommer igen, forklarer han.

Gasfabrikken har fra start kørt med brunch og frokost lørdag, og det bliver restauranten ved med. De tre ekstra frokostdage betyder ikke, at restauranten hyrer flere folk ind, men Lars Fischer glæder sig over, at flere kunder nu får mulighed for at kigge indenfor.

- Vi vil give flere folk de samme muligheder for at komme og spise i frokostpausen på arbejde og med lidt mindre portioner end om aftenen, forklarer han.

Bag restauranten i Levysgade står ud over Lars Fischer, kok Mads Hansen og Martin Kolding Pedersen.