Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Ærespris til konditor fra Restaurant Lillering Skov

Brian Brøckner fra restauranterne Lillering Skov, Gammel Høver og Venge Kloster er nu medlem af Saint Honoré ordenen. Pressefoto

Ærespris til konditor fra Restaurant Lillering Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Brøckner fra restauranterne Lillering Skov, Gammel Høver og Venge Kloster er blevet hædret for et exceptionelt og ekstraordinært stykke arbejde for konditorfaget.

SKOVBY: Der har netop været afholdt en af Danmarks største konditorkonkurrencer, nemlig "Årets kage", og ved denne lejlighed blev der overrakt en medalje fra konditornes største æresorden Saint Honoré for et exceptionelt og ekstraordinært stykke arbejde for branchen.

I år blev det konditor Brian Brøckner fra Restaurant Lillering Skov, der modtog æresprisen for igennem sin karriere at have udvist stort engagement.

Han er desuden også konditorchef på restauranterne Gammel Høver og Venge Kloster.

Brian Brøckner har deltaget i utallige nationale og internationale konkurrencer og modtaget et utal af priser, samt været medlem af det danske kokkelandshold. Derudover har han uddannet et hav af dygtige elever, samt afholdt et utal af kurser for fagfolk såvel som private. Som fagmand har han formået at holde niveauet højt og løbende bridraget med nye faglige idéer.

Han er nu blevet del af en fornem orden med kun 24 nulevende medlemmer.

Begrundelse for optagelsen uddybes fra Saint Honoré ordenen:

- Brian er en dygtig fagmand, som holder fanen højt inden for konditoriet, både i konditoriet og i restaurationsbranchen. Brian evner at lærer fra sig, da vi kan se, at hans lærlinge mestrer alle former inden for konditoriet. Brian har deltaget i forskellige konkurrencer både som udøver og dommer. Han er et godt eksempel på brancheglidning mellem kokke- og konditorfaget og underviser på chocolatieruddannelsen og er censor på ismesteruddannelsen.

- Jeg er meget stolt og ydmyg over at modtage en pris for min arbejdsindsats, som jeg altid har udført med stor glæde. Det er den største form for anerkendelse, jeg kan modtage fra de bedste konditorer i branchen, siger Brian Brøckner.

Prisvindende konditor: Jeg skulle i hvert fald ikke være bager