Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Mad på Smukfest: Spiselaugets ruller er et hit

Spiselauget er en af årets nyheder på madfronten. Foto: Kirstine Lefevre Sckerl

Mad på Smukfest: Spiselaugets ruller er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af nyhederne på dette års Smukfest er Spiselauget, der serverer en nordisk udgave af shawarma - og gør det til topkarakter.

MADANMELDELSE: I spiseområdet lige før Stjernescenen har en ny madbod set dagens lys. Spiselauget Pork'n'roll, der har taget fat i en klassisk shawarma og givet den en moderne og meget nordisk, kærlig og også lidt italiensk hånd.

Et grillet fladbrød med Porchetta - en italiensk udgave af flæskesteg - med to slags spidskål, rødløg, persille, syltede tyttebær samt chili og en velsmagende hvidløgsdressing. Alle råvarer er friske og lækre, og blandingen i brødet har en virkelig god smag, hvor indholdet spiller perfekt sammen med kødet.

Sidstnævnte er (som forventet, når det nu er flæskesteg) lidt til den fede side, men det gjorde ikke spor dårligt for smagsoplevelsen. Tværtimod.

65 kroner for en velsmagende ret, der mætter godt, og hvor indhold af kød og grønt er perfekt balanceret - det er da sand festivalmad. Tre stjerner ud af tre herfra.

Mad på smukfest: Fremragende vietnamesisk ekspresmad