Det bruger vi avisen til: Fodbold-junkien får sit fix på Stiften.dk

På vej ned af trappen, får Jesper Krusell lige tid til at tjekke, om der skulle være noget nyt om AGF på Stiftens hjemmeside. Foto: Jens Thaysen

Det bruger vi avisen til: Fodbold-junkien får sit fix på Stiften.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Krusell læser avisen på sin telefon - også når AGF spiller.

AARHUS: Nyhederne findes ikke kun på knitrende avispapir for 42-årige Jesper Krusell.

Fri for faste deadlines tilflyder de ham i en lind strøm, ofte mens den begivenhed han følger, udspiller sig - helt bogstaveligt.

- Jeg er total fodbold-junkie og har været AGF-mand lige så længe, jeg kan huske. Jeg ser selvfølgelig kampen, men som så mange andre følger jeg samtidig med i, hvad Stiftens sportsjournalister Dennis Bjerre og Kim Robin skriver, fortæller Jesper Krusell.

At det lige er Stiftens hjemmeside, han tjekker før, under og efter kampen på sin mobiltelefon, skyldes måske, at Jesper Krusell selv er uddannet journalist.

- Jeg ved, at en eller anden tilfældig blogger ikke har den samme adgang til oplysninger som de journalister, der tager med på træningslejrene og har en direkte kontakt til AGF. Dertil kommer, at hvis det, Stiftens journalister skriver, ikke holder vand, skal de jo møde dem, de skriver om, tirsdag morgen til træningen. Det blåstempler det produkt, I leverer, siger han.

Med på beatet

Det er ikke kun, når bolden ruller, han læser "avisen".

- Folk, der ikke ser fodbold, tror, det kun er relevant mandag aften fra 19 til 20.57 (hvor AGF ofte spiller kamp, red.), men fodbold er vigtigt hele tiden. Også på ugedagene imellem kampene. Hvad skete der, hvad kommer der til at ske, og hvad sker der lige nu. Det er også Stiften, jeg går til, når jeg i sommerferien har abstinenser og vil finde ud af, hvad der skal ske med truppen i den kommende sæson, siger Jesper Krusell.

Der er andet i avisen end sport - trods alt.

- AGF er billedet på noget, der er stort i Aarhus, og det er der også alt muligt andet, der er. Budgetforhandlinger i byrådet for eksempel. Eller hvis der er noget på børneområdet, som vedrører mig eller mine børn. Jeg ved godt, at ingen medier kan dække alt, men for mig er det helt indlysende, at der er ret få medier, der er med på beatet, man kan gå til i Aarhus. I min verden er der kun ét lokalt medie, der for alvor satser på lokaljournalistik, og det er Århus Stiftstidende, siger han.

Det bruger vi avisen til: Fodbold-junkien får sit fix på Stiften.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.