Århus Håndbold tabte knebent i intens kamp

Sebastian Henneberg måtte i første halvleg udgå med en skade. Arkivfoto: Ole Nielsen

Århus Håndbold tabte knebent i intens kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag kunne Århus Håndbold sikre sig en slutspilsplads med en sejr i Holstebro. Kampen bølgede frem og tilbage, Århus havde chancer til at vinde, men tabte med et mål.

HÅNDBOLD: Århus Håndbold forventede inden tirsdagens kamp mod TTH Holstebro et intenst opgør. Det skulle vise sig at holde stik. Kampen startede tæt, og de to hold fulgtes pænt ad. Det var skiftende føringer frem til 5-5 efter ti minutters spil. Her trak TTH så småt fra. I fem angreb i træk lavede Århus fejlafleveringer eller skød forbi. I mellemtiden nåede TTH at score to mål, og bringe sig foran med 8-5.

Med syv minutter tilbage af første halvleg begyndte Århus igen at hale ind på TTH. Bagkæden skød godt, og TTH lavede to udvisninger, som gjorde at århusianerne spillede med en mand i overtal i små fire. Det hjalp Århus tilbage i kampen, og efter 29 minutter var de pludselig foran med en enkelt. Peter Lund blev dog vist ud, og i det sidste sekund af halvlegen scorede TTH til stillingen 17-17.

Til anden halvlegs start havde Århus skiftet målmand. Det betød at Rene Villadsen nu indtog målet i stedet for Jens Fredsgaard. Det skulle vise sig at være en god beslutning af Erik Veje Rasmussen. Rene Villadsen startede nemlig halvlegen rigtig godt. I hans første ti minutter i målet reddede han tre skud, og fik TTH til at skyde på stolpen én gang. Det hjalp Århus til en føring på 23-21. Særligt Tobias Møller var kommet godt ud til anden halvleg. I de første ti minutter scorede han to mål fra fløjen og et på straffe.

ÅRHUS HÅNDBOLD
TTH Holstebro - Århus Håndbold 32-31 (17-17)Århus: Torben Petersen 8, Tobias Torpegaard Møller 7, Omar Ingi Magnusson 4, Anders Kragh Martinusen 3, Besard Hakaj 2, Mads Kalstrup Honoré 2, Sebastian Henneberg 2, Nikolaj Læsø 2, Sigvaldi Gudjonsson 1

TTH: Lars Mousing 6, Magnus Bramming 6, Kasper Emil Kildelund 6, Viktor Östlund 5, Jonas Porup 3, Martin Lysdahl Hansen 2, Peter Balling 2, Simon Ellersgaard Birkefeldt 1, Simon Gade 1

Stillinger undervejs: 5-5, 8-5, 13-10, 14-14, 17-17, 17-19, 21-23, 24-24, 27-29, 30-30.

Spænding til det sidste

Århusianernes føring holdt indtil der var et kvarter tilbage af kampen. Lars Mousing bragte TTH foran med et enkelt mål. Men Århus svarede hurtigt tilbage. Tobias Møller fortsatte med at score mål fra sin venstre fløj, og Torben Petersen bragede flere flotte langskud ind fra distancen. Med ni minutter tilbage spillede han fikst bolden ind til Besard Hakaj på stregen, som bragte Århus foran med to mål, 29-27.

To måls føringen til Århus fik TTH til prompte at tage en timeout. I den kunne man til sidst høre en af TTHs spillere råbe 'Kom nu, vi SKAL have point'. Det så godt ud for Århus, og det lignede, at de havde hjemmeholdet i sækken.

Efter timeouten begyndte Århus at spille 7-6. I to angreb i streg mistede de dog bolden og tillod TTH at skyde mod et tomt mål. På det første skud nærmest fløj Anders Martinussen ind over feltet, greb bolden og fik den afleveret ud til en medspiller inden han ramte gulvet. Dermed reddede han det første skud. I Århus næste angreb mistede de igen bolden, og TTHs målmand skød så hurtigt, at ingen af Århus spillere kunne nå at redde den. Målet bragte TTH på 30-29, og med det resultat ville Århus ikke sikre sig slutspillet.

Det var det tredje mål TTH scorede i streg, og det der for et kort øjeblik siden så så godt ud for Århus, så nu skidt ud. Nikolaj Læsø scorede dog fra stregen, og opgøret var igen helt lige. I den anden ende skød TTHs Peter Balling forbi, og Århus fik chancen for at bringe sig foran. Torben Petersen valgte en hurtig afslutning, den sad dog midt på TTHs målmand, og chancen blev spildt.

I TTHs næste angreb scorede de og Besard Hakaj blev i samme ombæring vist ud. På det tidspunkt var der tre minutter tilbage at spille i og det så nu for alvor sort ud. Anders Martinusen fik sit næste skud reddet, og med under to minutter tilbage bragte TTH sig på 32-30.

Århus kæmpede dog tilbage. Torben Petersen scorede til 31-32, samtidigt bliver en TTH spiller vist ud. I deres næste angreb brokkede de sig til en udvisning mere og skulle dermed spille 4-6 i det sidste minut. Med tyve sekunder tilbage skød Peter Balling på stolpen og Århus fik en gylden mulighed for at udligne opgøret i det sidste angreb.

I det sidste sekund blev Anders Martinusen spillet helt fri. Han skød dog midt på TTHs målmand, Simon Gade. Dermed tabte Århus kampen med et mål og forspildte en god chance for at spille sig nærmere slutspillet.

Århus Håndbold tabte knebent i intens kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce