Aarhus Håndbold kæmper for slutspilsplads

Anders Kragh Martinusen vil gerne med i sit første slutspil. En sejr mod TTH vil med stor sandsynlighed sikre slutspillet. Foto: Ole Nielsen

Aarhus Håndbold kæmper for slutspilsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TTH Holstebro tager tirsdag imod Århus Håndbold. Århusianerne ligger til at ryge i slutspillet, men i de sidste fire kampe møder de kun hold, der ligger over dem. Hvis de ikke får point er der flere hold der kan overhale dem. En sejr i Holstebro vil derfor lune gevaldigt på Århus' pointkonto.

HÅNDBOLD: I Århus Håndbold er de endnu ikke sikre på, at de 23 point, holdet har skrabet sammen, er nok til at komme i slutspillet. De går derfor ind til grundspillets fire sidste kampe med håb om point. Den første kamp er tirsdag på udebane i Holstebro.

- Jeg tror det bliver en spændende kamp. Begge hold kan godt bruge pointene, vi kan især i og med at vi ikke fik point mod Skanderborg. Så vi er nødt til at få nogle point her i de sidste fire kampe. Ellers skal det virkelig gå op i en højere enhed. Så det bliver en enormt intens kamp med masser af fysik. Jeg tror også, det bliver ret lige, og så håber jeg, at sejren til sidst falder ud til os, siger Anders Martinusen.

Holstebro ligger over Århus i tabellen, men århusianerne har en tro på, at de godt kan slå dem. De kigger ikke på tabellen, men udelukkende på, hvordan de kan slå Holstebro.

- Jeg kunne meget vel forestille mig, at vi får point i kampen. Vi går ind med det mindset, at vi skal vinde kampen. Bare fordi de ligger over os i tabellen, går vi ikke ind og lægger os fladt ned. Jeg tror helt sikkert på, at vi kan drille dem, og hvis vi er med til sidst så tror jeg, at vi kan hive et eller to point med hjem, siger Anders Martinusen.

De sidste gange de to hold har mødtes, har været tætte og intense, det har dog været TTH, der har trukket sig sejrrigt ud tre gange i træk. Hos Århus Håndbold håber de dog på at, tirsdagens opgør kan vende stimen.

- Vi har kigget taktisk på, hvad vi mangler for at slå dem. Jeg tror, at de ting vi er nået frem til kan være med til at vende det. På det sidste har vi spillet med et lidt mere offensivt forsvar, det tror jeg kan blive spændende at bruge mod Holstebro. Så må vi se hvordan det udmønter sig. Ellers har vi også en plan b, siger Anders Martinusen.

Anders Martinusen har aldrig før været med i slutspillet. Han håber at han i denne sæson kan få lov til at opleve det. Kampene betyder mere, da der ikke er så mange point at spille om. Derfor håber han, at holdet slutter i top otte.

- Hvis vi vil med i slutspillet, og hvis vi vil kunne udrette noget i det, så er vi nødt til at tage point i mindst en af de sidste fire kampe. Så hvorfor kan vi ikke ligeså godt gøre det nu, siger han.

Med en sejr vil Århus Håndbold være snublende nær en slutspilsplads. Kampen bliver spillet tirsdag 18.30 i Gråkjær Arena.

Aarhus Håndbold kæmper for slutspilsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce