Keeper pillede pynten af Århus Håndbold

Erik Veje og Århus Håndbold fik en skidt start på grundspillet i herrernes håndboldliga, da de på udebane tabte med syv mål til oprykkerne fra Nordsjælland. Arkivfoto: Ole Nielsen

Keeper pillede pynten af Århus Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det århusianske ligahold fik en skidt start på grundspillet i herrernes håndboldliga, da de lørdag tabte med syv mål til oprykkerne fra Nordsjælland.

Håndbold: Det blev bestemt ikke den start på ligaen, som Århus Håndbold havde drømt om. På udebane tabte Erik Vejes tropper til oprykkerne fra Nordsjælland 25-32 i en kamp, holdet havde håbet de kunne tage to point med fra.

Sådan blev det imidlertid ikke og dermed var der plads til masser af evaluering og indadvendte blikke, da bussen rullede fra Helsinge mod Odden, hvor færgen skulle fragte århusianerne det sidste stykke til den jyske hovedstad.

Statistikken talte dog sit tydelige sprog fra Helsingehallen.

Hjemmeholdets målmand Mike Jensen sluttede kampen med en redningsprocent på hele 46 procent og havde en stor del af æren for, at kampen udviklede sig på den måde, som den gjorde.

- Vi kom egentlig udmærket fra start, men så lukkede deres målmand Mike Jensen fuldstændigt ned for os og det fik os til at spille langsommere og ikke komme med det tryk i angrebet, som vi gerne skal komme med. Vi blev simpelthen for henholdende og der gik alt for meget "forsigtig Per" i den, sagde Århus Håndbolds cheftræner Erik Veje Rasmussen og tilføjede, at alt for mange af hans spilleres afslutninger kom til at sidde i mellemhøjden.

Gæsterne var dog ved at komme med i kampen ved stillingen 22-18 midtvejs i anden halvleg, men fik aldrig for alvor kontakt med hjemmeholdet.

En ærgerlig indledning på grundspillet for århusianerne pointmæssigt. Cheftræner Veje kunne dog alligevel spotte positive momenter.

- Vores forsvar havde store problemer i første halvleg, hvor vi kom til at stå alt for meget på mellemhånd, så vi indkasserede en masse mål fra stregen og deres bagkæde. Det fik vi rettet i anden halvleg og kom godt med. Samtidig kan vi sige, at de team-ting som vi har talt om i optakten også fungerede. Folk kæmpede for hinanden og gik til hinanden undervejs i kampen, sagde træneren.

Han og spillerne har nu en enkelt træning mandag eftermiddag inden de tirsdag aften tager imod KIF Kolding i Ceres Arena.

 

 

 

Keeper pillede pynten af Århus Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce