Martinusen: - Vi skal være mere konsekvente

Anders Kragh Martinusen kunne have sikret Århus Håndbold det ene point i Holstebro tirsdag aften. Foto: Jens Thaysen

Martinusen: - Vi skal være mere konsekvente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århus Håndbold brændte en gylden mulighed i sidste sekund mod TTH Holstebro og mangler stadigvæk at sikre sin plads i slutspillet. En billet, holdet vil sikre selv, lyder det fra højrebacken Anders Kragh Martinusen, der endte som syndebuk i Vestjylland.

Håndbold: Han endte med at fremstå som den helt store syndebuk, da han få sekunder før tid brændte i position på TTH Holstebros målmand Simon Gade.

Det der kunne have været den fjerde scoring i opgøret fra Anders Kragh Martinusen, kunne have sikret århusianerne et point i den svære udekamp i Vestjylland. Afslutningen endte imidlertid på hjemmeholdets keeper, Holstebro vandt 32-31 og dermed er Århus Håndbolds kvalifikation til slutspillet stadig uvis med tre kampe igen.

De orangeklædte har godt nok et forspring på fire point til Mors/Thy, der indtager niendepladsen lige nu, men man vil gerne slutte grundspillet med at klare arbejdet selv, fortæller Anders Kragh Martinusen.

- For os handler det om at sikre vores plads selv og tage en sejr i en af de sidste tre kampe. Det er aldrig sundt at snakke om at være afhængige af andre og derfor har vi også en ambition om at få lukket det her selv. Vi ved godt, at det er top fem hold, vi er oppe mod i de sidste kampe, men det er også de hold, som vi skal kunne tage point fra, hvis vi vil have en chance i et eventuelt slutspil, siger fløjspilleren.

Efter en halv sløj start på kampen fik århusianerne spillet sig godt tilbage i opgøret i Holstebro og havde muligheden for at tage sejren, da de kom i front med 29-27 med ni minutter igen. Tre dårlige situationer for udeholdet gjorde dog, at TTH Holstebro kom i front med 30-29 på bare et minut og derfra var det opad bakke for Vejes mandskab, som dog havde mulighederne for at få point.

- Hvis vi kigger på de seneste kampe, så er vi komme til gode chancer mod Mors/Thy, Skanderborg og Holstebro, men det er kun mod Mors/Thy, at vi for alvor har scoret på vores muligheder. Mod Skanderborg pillede Kristoffer Laursen pynten af os og onsdag aften var det Simon Gade, der gjorde det. Vi skal blive mere konsekvente i vores spil i slutperioderne, hvor vi har brændt for meget. Det må ikke blive sådan, at vi bliver bange for at skyde, for så går det hen over bliver halvt og så har vi først tabt. Vi skal blive ved med at klø på og søge chancerne og bare byde os til, når mulighederne opstår, siger Anders Kragh Martinusen og tilføjer, at holdets evner på andenfasen i kontra er så god, at det ikke giver mening at begynde at trække tiden i perioder, som den man oplevede 10 minutter før tid i Holstebro.

- Det er bare vigtigt, at vi bliver mere konsekvente. Ikke mindst i et eventuelt slutspil, hvor vi skal være til stede i samtlige 60 minutter og konsekvente i alle aktioner. Det er jo ikke sådan, at der er flere kampe i vente. Der er kun de seks muligheder, siger højrebacken.

Håber på Spellerberg

Cheftræner Erik Veje Rasmussen kalder onsdagens manglende succes for et sammentræf af uheldige episoder.

- Vi havde alle chancer for at få point deroppe. Ikke mindst på Anders' skud til sidst. Derfor var det bare ærgerligt, fordi vi med et enkelt point havde været klart til slutspillet, siger Erik Veje Rasmussen og peger desuden på den periode, hvor Sigvaldi Gudjonsson driblede ud over sidelinjen i den afgørende fase.

- Sådan noget sker kun hver anden sæson, siger Veje.

Med tre kampe tilbage af grundspillet er målet ganske klart. Top otte placeringen skal sikres.

- Det handler bare om at komme med nu. Når det er sket, skal vi naturligvis slutte så godt som muligt og få de bedst mulige resultater med os over i et slutspil. Et point er nok for os. Men lige nu håber vi da også på, at Bo Spellerberg ikke får karantæne, så Kolding kan slå Ribe/Esbjerg i næste runde, mens Nordsjælland slår Mors/thy. Så burde billetten være hjemme, siger Århus-træneren.

Martinusen: - Vi skal være mere konsekvente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce