Talent forlader Aarhus United

Kamilla Bruus kæmpede i en stor del af den netop overståede sæson med skader. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Talent forlader Aarhus United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I jagten på mere spilletid har Kamilla Bruus besluttet at tage afsked med Aarhus United. Hun fik sin seneste sæson spoleret af en lang skadesperiode.

HÅNDBOLD: Efter en lang og god dialog med Aarhus United har Kamilla Bruus besluttet sig for at sige farvel til Aarhus United. Den seneste sæson fik hun spoleret af en drilsk skade som hun først for nyligt er kommet sig over. Skaden har sat hende tilbage i forhold til de andre stregspillere i truppen. Derfor har hun nu valgt at søge spilletid andetsteds.

- Mit år i Aarhus United har været utrolig spændende og lærerigt, og det har været sjovt og udfordrende at være med til at starte en ny klub op. Men med ønske om at få mere spilletid og ansvar har jeg valgt at skifte til sommer, udtaler Kamilla Bruus i en pressemeddelelse.

Selvom Aarhus United slår sig op som en klub, der har talentudvikling i højsædet, er det også vigtigt for klubben, at de tager ansvar for de unge spillere.

- De unge spillere skal ikke sidde på bænken i Aarhus United. Det udvikler de sig ikke af, og lige nu kan vi ikke tilbyde Kamilla mere spilletid på stregen. Stregspillerpositionen er en 'speciale-plads' på et håndboldhold. Som udgangspunkt er der kun én på banen ad gangen og i næste sæson har vi to rigtig dygtige spillere i Celine Holst og Maibritt Toft, så konkurrencen er benhård, udtaler cheftræner for Aarhus United, Heine Eriksen, i pressemeddelelsen.

Talent forlader Aarhus United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce