United-bagspiller kan være færdig for sæsonen

Der bliver i den kommende uge taget stilling til om Aarhus Uniteds hårdtskydende islænding Birna Berg Haraldsdottir skal opereres i hendes knæ. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

United-bagspiller kan være færdig for sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver i den kommende uge taget stilling til om Aarhus Uniteds islandske landsholdsspiller Birna Berg Haraldsdottir skal opereres i sit knæ.

Håndbold: Aarhus United måtte for anden kamp i streg klare sig uden sin islandske bagspiller Birna Berg Haraldsdottir. Højrebacken var den mest scorende spiller for århusianerne i 2017, men har ikke været i kamp for holdet siden kampen om tredje/fjerdepladsen ved Final4 29. december.

En drilsk knæskade har holdt islændingen og kan måske gøre det resten af sæsonen.

- Der bliver taget en beslutning i løbet af ugen. Sagen er den, at hun har en læsion på sin menisk og vi skal have vurderet om hun skal spille sæsonen færdig, hvis det er muligt. Det har vi læger og fysioterapeuter til at forholde sig til og det skal de beslutte sammen med Birna. Det andet scenarie er, at hun skal opereres nu og så er hun formentlig ude resten af sæsonen. Vi ved bare ikke endnu om det er en skade, der kræver en operation, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen efter fredagens kamp mod FC Midtjylland, som blev tabt 19-25 efter en solid fight i den gamle stadionhal.

Celine Elkjær Holst, Aarhus United (6) brækkede formentligt næsen fredag aften. Foto: Ole Nielsen
Celine Elkjær Holst, Aarhus United (6) brækkede formentligt næsen fredag aften. Foto: Ole Nielsen

Brækket næse

Her måtte cheftræneren konstatere, at terrieren i hans stærke midterforsvar Celine Holst Elkjær måtte forlade banen med det, der lignede en brækket næse. Uheldet skete, da den dygtige forsvarsspiller forsøgte at stoppe FC Midtjyllands norske landsholdsspiller Tonje Løseth.

- Det er formentlig for 10. gang en næse, der er brækket. Kommer vi til at tage både Birna og Celine ud af vores trup lige nu, så bliver vi vanvittigt hårdt presset. Det må vi bare sige, siger Heine Eriksen og fortsætter:

- Vi har to andre stregspillere. Majbritt Toft Hansen har siddet ude i længere tid, men kom tilbage i dag (fredag) og fik 10 minutters spilletid. Så det bliver hende og Kamilla Bruus, der skal spille, hvis Celine skal sidde udenfor, men lad os nu se hvordan det ender ud, siger træneren.

Efter fredagens kamp mod Midtjylland er Aarhus United fortsat placeret på en 10. plads i kvindernes håndboldrækken. Det unge hold viste dog igen prøver på et usædvanligt stærkt forsvarsspil og kan de tage de takter med til Randers, kan det blive et rigtigt spændende lokalopgør 17. januar.

- Vi glæder os til at spille mod Randers i næste runde, for der er nogle gode takter i løbet af kampene. Nu handler det bare om at få bundet både forsvar og angreb på samme tid og så kan det godt gå hen og blive en rigtig spændende kamp, siger Heine Eriksen.

United-bagspiller kan være færdig for sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce