34 medarbejdere får Thailand-rejse i fødselsdagsgave

Jydsk Emblem Fabrik med Hanne Hørup og hendes mand i spidsen tager de ansatte med på ferie til Thailand. Foto: Lars Kruse

34 medarbejdere får Thailand-rejse i fødselsdagsgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jydsk Emblem Fabrik i Malling fylder 130 år, og derfor får alle 34 ansatte en rejse til Thailand.

Nogle får et par flasker vin eller en kasse chokolade til jul og ved runde virksomhedslejligheder. Andre får en ferie til Thailand.

Det sidste gør sig gældende for medarbejdere på Jydsk Emblem Fabrik i Malling. Virksomheden blev grundlagt i oktober 1886 og fejrer de 130 år torsdag 27. oktober. Og det er en gavmild fødselar. Alle 34 ansatte får en rejse til Thailands næststørste by Chiang Mai.

Her skal de blandt andet besøge en af de fabrikker, som producerer broderi og vævede varer for virksomheden.

»Ja det er næsten ved at være tradition,« siger Hanne Hørup, den ene af to direktører i den familieejede virksomhed.

»Det kommer sig af, at man, når man arbejder med ting fra Østen, har et behov for at få en forståelse for, hvordan tingene bliver produceret. At det er mennesker og ikke maskiner, der fremstiller tingene,« siger hun og forklarer, at det er en måde at øge medarbejderens forståelse for virksomhedens produkter på og dermed komme kritik fra medarbejdere og kunder af fejlbehæftet halvfabrikata til livs på.

Medarbejderne har før været inviteret på ferie- og arbejdstur til Kina - to gange i alt - og til Holland og Italien på messer.

Der bliver også tid til lidt sightseeing på den seks dage lange tur i midten af januar.

»Det er medarbejderpleje,« siger Hanne Hørup.

Vandt stor aftale til 2017

Jysk Emblem Fabrik arbejder blandt andet med medaljer til udsendte soldater og i begyndelsen af oktober kunne virksomheden glæde sig over at være blevet officiel leverandør af al merchandise i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Hvor virksomheden før har været meget sæsonafhængig, er det efterhånden blevet til en helårsforretning, som i den fjerde generation har arbejdet den op fra to til 34 medarbejdere.

Medarbejderrejsen til Thailand er lagt i den mindst travle periode - fra 14. januar og seks dage frem.

Alle virksomhedens medarbejdere er inviteret med, undtagen dem i løst tilknyttede vikariater eller kortere tidsbegrænsede stillinger.

»Vi er en broget samling af faglærte med mange forskellige uddannelser og ufaglærte i mange aldre og har alt fra unge i lære på kontor til flexjobbere,« siger Hanne Hørup.

Virksomheden holder fødselsdag i lokalerne i Malling torsdag 27. oktober, hvor bogmester Jacob Bundsgaard blandt andre forventes at dukke op.

34 medarbejdere får Thailand-rejse i fødselsdagsgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce