Det turkise telt tog sejren

Evrim Citirikkaya og Johannes Ejerskov Pederson tog stolte imod prisen som Byens Bedste Scene/Spillested for Det turkise telt. Foto: Axel Schütt
Foto: Axel Schütt

Det turkise telt tog sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hver gang, der er Aarhus Festuge, slår Det turkise telt pløkkerne i græsset i Musikhushaven. Og i de ni dage, teltet står der, bider det sig fast i de mange besøgendes hukommelse, for i år kunne Det turkise telt kalde sig vindere af »Byens Bedste Scene/Spillested«.

»Det betyder meget, for det er en lidt anderledes musikgenre, man kan høre hos os,« sagde Evrim Citirikkaya, som sammen med Johannes Ejerskov Pedersen er projektleder på Det turkise telt.

Populært kan man kalde musikken for verdensmusik, men de to vil hellere bruge betegnelsen »roots & hybrid«. Det er baseret på, at alle de involverede har forskellige rødder, baggrunde og interesser. De har dog noget til fælles - Aarhus.

»En af vores grundværdier er, at vi er lokalt forankrede. Vi kunne ikke ligge andre steder end i Aarhus, for det er her, vores frivillige og samarbejdspartnere er,« sagde Johannes Ejerskov Pedersen.

Benzin på motoren

Prisen er en anerkendelse af det potentiale, som Det turkise telt rummer. Og de to projektledere har ikke tænkt sig at ligge på den lade side.

»Vi har store ambitioner og vokseværk, og vi arbejder på nye ting i 2017, så det er bare med at holde øje,« afsluttede Evrim Citirikkaya.

Det turkise telt tog sejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce