Bakken Bears fortsætter med at kravle op i tabellen

Tony Bishop og Bakken Bears slog topholdet Horsens IC. Arkivfoto: Kim Haugaard.

Bakken Bears fortsætter med at kravle op i tabellen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften var de forsvarende danske basket-mestre på besøg hos ærkerivalerne fra Horsens IC. Det blev til en klar sejr over topholdet.

Basketball: Fire kampe på fem dage.

Det lyder lidt som en ond drøm, men når nu man med succes fører sig frem ude på kontinentet, må man jo bide i de hårdt spændte lægmuskler og bare komme i gang, spille for at komme på omgangshøjde med de øvrige mandskaber i den hjemlige basketliga.

Når man så tilmed skulle spille den første af de fire opgør på udebane mod rækkens duks, Horsens IC, som det var tilfældet onsdag aften i Forum Horsens, var der i den grad dækket op under kurvene.

Det gik nu meget godt.

Bakken Bears vandt nemlig en klar sejr på 98-85. Og rykkede op på andenpladsen i Basketligaen, ti point efter Horsens, men med fire kampe mindre.

Det begynder også at ligne noget i egen andedam, selvom det undervejs i sæsonen er blevet til tre nederlag for bjørnene.

Onsdag i Horsens var der ikke den store tvivl: Bears er, når de lige strammer sig an, landets klart bedste hold.

Århusianerne viste kløer fra kampens start, bragte sig i front, men Horsens fik hurtigt samlet tingene sammen, hvorefter de to mandskaber fulgtes fint ad.

Bears førte med et enkelt point efter første periode, som så mange gange før med Devaughn Akoon-Purcell og Michel Diouf som de mest toneangivende, men herfra var der så heller ikke mere "kære mor", Bears trak fra, vandt de to næste perioder med respektive ni point, første med 19 af slagsen inden sidste periode.

Det var især holdets fem startere, der tog fra i Forum Horsens, og de stod sammenlagt for 76 af de århusianske point denne aften. Mest træfsikker og med fleste minutter på banen var Devaughn Akoon-Purcell, der satte 28 point, mens Michel Diouf sluttede på 20 point.

Tony Bishop kom ind fra bænken og lagde 14 point i kurven.

Bakken Bears kan nu se frem til kampe fredag, lørdag og søndag: Stevngade, Randers og Hørsholm i nævnte rækkefølge. Lørdag og søndag er der tale om hjemmekampe.

Mandag kan de så hive benene op og tage sig en slapper. Men der er lang tid til lige nu.

Bakken Bears fortsætter med at kravle op i tabellen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce