Bamsekast og bjørnebasket

Sådan så det ud for to år siden, da regnen af bamser satte ind i Vejlby-Risskov Hallen. Foto: Axel Schütt

Bamsekast og bjørnebasket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For fjerde år i træk arrangerer Bakken Bears "Bear toss" i samarbejde med Børnenes kontor. Det sker i forbindelse med torsdagens kamp i Basketligaen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved.

Basketball: En stor samling bamser vil flyve ind over spillerne i Vejlby-Risskov Hallen torsdag aften i kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved.

Når en af hjemmeholdets spillere sætter holdets første trepointsscoring er det samtidig startsignalet for, at alle de fremmødte skal sende deres medbragte bamse på luftfart og ned mod spillerne.

Et såkaldt "Bear Toss", som Bakken Bears for fjerde år i træk er med til at arrangere i samarbejde med Børnenes Kontor.

De mange hundrede donerede bamser, der rammer halgulvet bliver en del af de julepakker, som organisationen uddeler til de familier, der har brug for støtte i julen.

Pakkerne uddeles den 21. december, hvor flere af spillerne fra det århusianske hold også er til stede.

Et social initiativ, som Bakken har været en del af gennem de seneste fire år.

- Vi er rigtig glade for at være med til at hjælpe en masse børn op til jul. Vi håber derfor på så mange tilskuere som muligt, som vil være med til at bakke op om dette fantastiske initiativ, udtaler Bakken Bears sportsdirektør Michael Piloz.

Alle tilskuere, der medbringer en bamse til donation, får gratis entre til kampen mellem Bakken og Team FOG Næstved.

Og det er et helt specielt øjeblik, når bamserne flyver gennem luften.

- Bamsekast til Bakkens kampe er vores mest kendte initiativ til indsamling for Børnenes Kontor. Det er virkelig et syn for guderne, når alle de bamser kastes på banen ude fra publikum. Og for hver bamse, jeg ser flyve igennem luften, tænker jeg, at den med garanti gør et barn glad, siger forrretningsfører for Børnenes Kontor, Jørgen Brixen.

 

 

Intens duel

Udover det store øjeblik, hvor kampen stoppes og regnen af bamser sætter ind, kan de fremmødte tilskuere også glæde sig til en kamp på højeste niveau.

Bakken Bears og Team FOG Næstved har gennem de seneste sæsoner givet hinanden en række tætte opgør og selvom gæsterne ikke har fået den bedste start på sæsonen, så er det altid intenst, når sjællænderne er i hallen. Gæsterne har foretaget en række ændringer i kølvandet på den dårlige start og kommer til Aarhus med to nye spillere på holdkortet i form af østrigske Moritz Lanegger og amerikaneren Earnest Ross Jr.

Bakken Bears vandt alle syv opgør mellem de to hold i sidste sæson. Århusianerne var dog i kamp tirsdag aften i Champions League, hvor de mødte det tyrkiske storhold Banvit på udebane. Bjørnene vendte først tilbage til Aarhus onsdag eftermiddag og har derfor ikke meget tid til restitution før det går løs klokken 18.20 torsdag aften.

Bamsekast og bjørnebasket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce