Pokalfighter: »Jeg føler mig velsignet«

Shawn Glover(tv) fik en flot debut på dansk grund, da han blev pokalfighter og lavede 24 point for sit hold.


Pokalfighter: »Jeg føler mig velsignet«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakkens nye amerikaner Shawn Glover blev med sine 24 point kåret til pokalfinalens MVP, men var ikke meget for at løbe med opmærksomheden. Det var en holdindsats, understregede han.

De spillede om en stor pokal i lørdagens finale. Et tungt, funklende og eftertragtet stykke sølvtøj i dansk basket, men ikke det eneste af »guld«, der blev uddelt. Tætknuget i en konfettifyldt håndflade lå endnu en pokal. Den slags man giver til kampens bedste spiller.

Shawn Glover(tv) fik en flot debut på dansk grund, da han blev pokalfighter og lavede 24 point for sit hold. Foto: Lars Juul.
Shawn Glover(tv) fik en flot debut på dansk grund, da han blev pokalfighter og lavede 24 point for sit hold. Foto: Lars Juul.

Hånden tilhørte Bears' amerikaner Shawn Glover og det lignede, at han ikke havde planer om at slippe den de næste mange timer.

Forståeligt. I sin første kamp på dansk jord havde han bevist sit værd, gjort alt tvivl til skamme og samtidig vist, at Bakken godt kan hente finde ud af at hente assistance fra den anden side af Atlanten.

»Jeg har det helt fantastisk. Føler mig velsignet. Jeg takker Gud for alt,« fremstammede Glover, mens fødderne soppede rundt i et hav af champagne.

Udefraset virkede Bakkens nyindkøb virkelig tilpas på de danske gulvbrædder, eller guldbrædder som det egentlig var. Som han stod der. Ét stort smil.

Flere gange gik Bjørnene til Shawn Glover i posten, når det brændte på og amerikaneren blev gennem hele kampen ved med at imponere. Mellemdistanceskuddet var også usvigelig sikkert. Det var bare en af de dage, hvor nettet blafrede ekstra meget.

»Skuddene blev ved med at gå i. Det gør de ikke hver aften. Det forventer jeg slet ikke, så det var vildt fedt. Jeg følte den i dag.«

Med den anerkendelse en MVP-pokal er, kunne man måske forvente, at Glover kunne have svært ved at fastholde jordforbindelsen. Det havde han ikke. Både fordi gulvet var forholdsvis klistret på grund af de søde bobler, men også fordi det ydmyge sind skinnede igennem.

»Det var en holdindsats. Vi spillede som en enhed og spillede sammen. Vi lykkedes som et hold. Jeg vil ikke stå her og stjæle rampelyset. Jeg føler mig bare velsignet for at få lov til at opleve det her.«

Også sportsdirektør Michael Piloz var ovenud tilfreds med Glover, men også lettet. Lettet over, at de havde hentet en amerikaner, der allerede nu har vist sig at være et »fint køb« for at sige det på jysk.

»Vi har ikke tidligere evnet at ramme rigtigt og hentet de rigtige amerikanere. Det må vi sige, at vi har gjort den her gang. Jeg er meget tilfreds. Der var flere bestyrelsesmedlemmer, der spurgte, om det virkelig var nødvendigt at få ham med i truppen, men jeg er ikke i tvivl om, at de synes, det var en god beslutning nu,« fortalte Piloz.

Pokalfighter: »Jeg føler mig velsignet«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce