Træner stopper i Bakken Bears

Basketball - Bakken Bears vs Værløse
Foto: Kim Haugaard

Træner stopper i Bakken Bears

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Phil Dejworek er fortid i Bakken Bears efter et efterår med spillerfyringer og dårligt spil på banen. Klublegende overtager trænersædet.

Spillerfyringer og dårligt spil har kostet den tyske trænber, Phil Dejworek, jobbet som træner i Bakken Bears.

14 ERHV Nordea 1a1
Steffen Wich Bakken Bears
Foto: Preben Hupfeld
13032002
14 ERHV Nordea 1a1 Steffen Wich Bakken Bears Foto: Preben Hupfeld 13032002

Mandag offentliggjorde klubbens sportsdirektør, Michael Piloz, at samarbejdet med den danske mesterklub og træneren er ophørt med øjeblikkelig virkning. Og som det så ofte hedder i sportens verden, så er det sket i fuld enighed. Også selv om træneren har vundet to danske mesterskaber og en enkelt pokaltitel til klubben.

Men dette efterår har været et meget atypisk efterår for Bakken Bears, der har fyret to spillere - Chris Nielsen og Chad Tomko - der begge satte sig op mod trænerens dispositioner. Chris Nielsen blev fyret i oktober, efter han sendte en spytklat mod træneren, mens Chad Tomko blev fyret i sidste uge, efter han nægtede at gå på banen mod Svendborg Rabbits.

Nu er Phil Dejworek tredje mand i dette efterår, der forlader klubben før tid.

»Phil Dejworek har gjort det fantastisk i sine sæsoner i klubben og kom med en ny energi, da han startede i august 2010, men han har en coaching filosofi med færre spillere i rotation, end det Bakken Bears tror på. Phil har en stor trænerkarriere foran sig og vil være et varmt navn til en klub på højt niveau, men vi føler, at vi har behov for at komme tilbage til rødderne. Vi føler os låst fast i en situation, hvor vi ikke kan få en trup af en bredde, der gør, at vi tror, vi kan vinde det danske mesterskab«, lyder det i en pressemeddelelse fra sportsdirektør Michael Piloz.

Phil Dejworek tabte kun 11 kampe som træner for Bakken Bears, hvor han vandt 95 kampe.

»Jeg er den mest vindende træner i klubbens historie i forhold til sejrsprocent, og Bakken Bears har været en fantastisk erfaring for mig. Det har kun været en fornøjelse at arbejde for klubben,« siger Phil Dejworek.

Bakken Bears har overtalt klubbens tidligere træner, Steffen Wich, til at stå i spidsen for holdet frem til sæsonafslutningen. Det betyder, at han får trænercomeback i onsdagens kamp mod Aalboerg Vikings og også kan se frem til en pokalfinale 13. januar mod Hørsholm 79ers.

»Da klubben spurgte om jeg ville hjælpe med at tage opgaven, sagde jeg - efter en forespørgsel på hjemmefronten - straks ja. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en talentfuld trup,« siger Steffen Wich.

Træner stopper i Bakken Bears

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce