Udfordrende mellemstop i Randers

Bakken Bears skal igen i aktion søndag. Her møder de Randers Cimbria. Foto: Flemming Krogh

Udfordrende mellemstop i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Cimbrias spillemæssige niveau har svinget mellem det forrygende og fornærmende i denne sæson og de kan blive en rigtig svær modstander for Bakken Bears i søndagens lokalopgør, hvis de først får gang i deres spil.

Basketball: De indtager femtepladsen inden søndagens opgør. Randers Cimbria har haft en noget svingende sæson med seks sejre og syv nederlag. De er dog et hold, som man aldrig rigtig ved, hvor man har. I deres seneste kamp mod Hørsholm var de en overgang bagud med 29 point, men nåede alligevel tilbage og fik gjort kampen spændende til allersidst. Et meget sigende billede af et mandskab, der har så mange profiler i sin trup, at de kan blive ekstremt farlige for enhver modstander.

Selv de regerende mestre fra Bakken Bears.

Århusianerne hentede i onsdags sin nok største sejr i europæisk sammenhæng, da Mornar Bar fra Montenegro blev slået i overtiden. En sejr, der fik Vejlby-Risskov Hallen til at bruse over i begejstring. Onsdag er der igen europæisk basketball i Aarhus, men inden da venter kampen mod Randers Cimbria.

De to mandskaber har mødtes tre gange tidligere i denne sæson. Alle tre opgør er endt med sejr til Bakken Bears, men det har for det meste været tæt, når de to lokalrivaler er tørnet sammen. Det bliver det formentlig også søndag eftermiddag i Randers, hvor to af de tidligere bjørne, Chris Nielsen og Charlie Burgess, vil gøre deres for at skabe lidt knas i maskineriet hos de regerende mestre, der inden kampen indtager fjerdeplads i rækken.

Den lave placering skyldes, at århusianerne kun har spillet 10 kampe i den hjemlige liga på grund af de mange opgaver i Europe League.

Kampen spilles klokken 14.00 i Arena Randers.

Udfordrende mellemstop i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce