2. division: VSK kæmper på kanten


2. division: VSK kæmper på kanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fire 2.divisionsklubber fra det århusianske opland skal søndag i aktion. Fremad og Odder ligger sikkert i toppen, Lyseng ligger stadig sidst og VSK kæmper for overlevelse.

VSK i opgør om overlevelse
Der er fuldt program for 2.divisionsklubberne fra det århusianske opland. VSK spiller den nok mest spændende kamp mod Brønshøj. Arkivfoto: Axel Schütt

VSK Aarhus ligger under nedrykningsstregen. Holdet kæmper hårdt for at få en sæson mere i rækken. Det er fem kampe siden holdet senest har vundet, og fire gange i træk er holdet gået fra banen uden sejr. Søndag møder de en anden nedrykningsbejler - Brønshøj, som før opgøret er tre point foran århusianerne. Der er derfor tale om en vigtig kamp, for begge mandskaber, som kan være afgørende i spillet om, hvem der bliver i rækken og hvem der rykker ned. Opgøret spilles på banen ved Vejlby/Risskov Centret søndag 13.00.

Fremad søger genrejsning

I den seneste runde tabte Aarhus Fremad til HIK. Søndag tager holdet på udebanetur, med håbet om en sejr mod et andet københavnerhold nemlig Akademisk Boldklub. AB ligger en plads over Fremad i tabellen, og der er derfor tale om et topbrag i nedrykningspuljen. Kampen spilles på Gladsaxe Stadion 15.00

Svært opgør for Odder

Det andet af de østjyske tophold, Odder, tager også en tur til det københavnske. De møder Aarhus Fremads banemænd fra den seneste runde, HIK. Holdet fra det dyre postnummer ligner en sikker vinder af rækken, og Odder kommer derfor på en svær opgave, også selvom holdet ikke har tabt i deres seneste fem udekampe. Dommeren fløjter kampen igang 13.00 på Gentofte Sportspark.

Lyseng jagter stadig en sejr

Holdet fra Højbjerg har endnu deres første sejr i nedrykningsspillet til gode. De indtager rækkens sidsteplads med blot fem point og 13 op til stregen. Matematisk kan de stadig nå det, men det virker efterhånden urealistisk. Træneren, Mick Andresen, har også sagt til avisen, at målet er at få en sejr i en af de sidste kampe. Det kan måske være en mulighed søndag, når holdet drager til Odense for at møde Dalum. Kampen spilles på Lars R. Jakobsen Park 14.00.

2. division: VSK kæmper på kanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce