Jubilæum: Christian W. Egemose

Christian W. Egemose

Jubilæum: Christian W. Egemose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian W. Egemose, senior produktionschef, Brædstrup, fejrer 25-års jubilæum hos entrepenørvirksomheden NCC, Aarhus, torsdag 14. juni.

Han begyndte sin karriere i Rasmussen & Schiøtz i 1989, hvor han var i praktik i forbindelse med sin uddannelse til bygningskonstruktør. Efter endt uddannelse blev han ansat i Aarhus-afdelingen af Rasmussen & Schiøtz i 1993 med opførelsen af Scandinavian Center. Igennem alle årene har han været i egenproduktionen, som omfatter jord-, kloak- og betonarbejder samt betonelementmontage og i perioder også murerarbejde. Hans kompetencer har gennem tiden primært koncentreret sig om de indledende arbejder med styring af spuns, pæle, jord og kloak herunder også forureningsoprensning.

Christian W. Egemose er autoriseret kloakmester og teknisk ansvarlig vest for Storebælt. Derudover har han et særligt fokus på arbejder med sikkerhed, og han har i den sammenhæng varetaget rollen som sikkerhedskoordinator på Aarhus Kommunes nye hovedbibliotek og borgerservice, Dokk1. Desuden har han været en del af mange både store og små projekter - primært i Aarhus-området.

Han er gift med Lene, og sammen har de tre døtre, der alle er godt i gang med uddannelser. Jubilæet fejres internt i virksomheden sammen med familien og kolleger.

Jubilæum: Christian W. Egemose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce