Håndbold, 2. division


Håndbold, 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2. division kvinder

2. division kvinder 2. division kvinder 2. division kvinder 2. division kvinder

Odder-AGF 33-19 (17-8)

Odder var stærkt opsat på at få revanche efter nederlaget i det første opgør i Aarhus, så hjemmeholdet satte sig fuldstændig på kampen fra første fløjt, og det blev en forestilling blottet for spænding.

»Det var en af de gode sejre, og pigerne var også meget fokuserede fra start. Vi stod meget stærkt i vores forsvar og pressede AGF til nogle dårlige afslutninger. De havde også svært ved at følge med i det tryk, vi lagde på deres forsvar, og det var ligegyldigt, om vi var i undertal eller ej, vi fortsatte bare vores spil. AGF gik offensivt frem i starten af 2. halvleg, og der var en lang scoringspause, men da vi fik hul på bylden igen, scorede vi 3-4 hurtige mål og lukkede kampen,« sagde Odders træner Peter Conrad.

Odder: Louise Sønnichsen 8, Alberte Thorsted 5, Line Gram 5, Malene Vesterby 3, Josefine Stafren 3, Jeanette Lauridsen 2, Christina Jochumsen 2, Kirsten Skov 2, Stine Bundgaard 2, Sofie Hakala.

ASA-Stjernen 18-19 (6-10)

ASA tabte med nøjagtig de samme cifre i det første opgør i Odense, og det var en ærgerlig ASA-træner Ole Grymer.

»Som i det første opgør havde vi svært ved at score mål, og der var lige en periode i starten af kampen, hvor vi havde nogle dårlige afslutninger og lavede nogle tekniske fejl, der gjorde, at de kom til at løbe kontra med os og bragte sig foran med fire mål. Det forspring hentede vi stille og roligt i 2. halvleg, og til slut var det helt lige. Der var ikke så meget, der overraskede os ved Stjernen, og vi var utrolig koncentrerede i vores forsvar, men desværre havde vi masser af afbrændere,« sagde Ole Grymer.

ASA: Sofie Kornum 7, Anette Lindal 5, Helle Abildtrup 2, Maren Wigtt 2, Sanne Sejer, Nicoline Buus.

Viby-Skovbakken 23-31 (12-17)

Viby tabte kun med to mål i det omvendte opgør, men blev løbet over ende i begyndelsen af begge halvlege.

»Det var velfortjent, vi tabte, da vi mødte et bedre hold. Vi kom ret hurtigt bagud 1-5, men fulgte derefter pænt med. Det samme gentog sig efter pausen, hvor de scorede de første fire mål, og dermed forsvandt den sidste tro på, det kunne lykkes at få point. Angrebsmæssigt spillede vi en fin kamp, de dækkede offensivt, men det løste vi udmærket. Defensiven var ikke god, og slet ikke vores returløb, og de scorede 12 mål på kontra eller andenbølge,« sagde Vibys træner Rene Frost.

Viby: Lea Halsboe 7, Anitha Jakobsen 5, Rikke Risgaard 4, Pernille Jensen 3.

Brabrand-Silkeborg/Voel KFUM 18-24 (9-11)

Brabrand-spillerne havde sat næsen op efter en sejr over Silkeborg/Voel, så skuffelsen var stor efter nederlaget.

»Det var en sindssyg god forsvarskamp, knap så god en angrebskamp. De får 3-4 angreb hver gang til at score deres mål, og de har lige suppleret truppen med nogle unge spillere, der gjorde en forskel. Det var noget skidt, for det var en kamp, vi gerne ville have vundet, og så er det ikke fedt at tabe den, men vi brænder for mange. Heldigvis kan vi stadig selv afgøre, om vi skal blive eller ej, det satser vi stadig på at gøre, og optimismen er i behold,« sagde Brabrands træner Allan Sørensen.

Brabrand: Nete Andreassen 6, Louise Dalsgaard 5.

leo

Håndbold, 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce