Ohlendorff tager to år mere i SK Aarhus


Ohlendorff tager to år mere i SK Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SK Aarhus? venstreback har til stor glæde for klubben sat sin signatur på en to-årig forlængelse.

Hun har været en af de bærende kræfter i bestræbelserne på at vende tilbage til damernes håndboldliga, og det skal der bygges videre på.

Natascha Ohlendorff, 24, der inden denne sæson blev hentet tilbage fra FCM efter et mislykket ophold, har i den grad strålet og gået forrest, når der har været brug for det. Især i de to kvalkampe mod Nykøbing Falster beviste hun, at skudarmen bestemt ikke fejler noget, og at hun kommer til at blive en vigtig brik i SK Aarhus' bestræbelser på at bevare livet i damernes bedste håndboldrække.

Cheftræner, Jesper Holmris, er da også svært begejstret for at have papir på Ohlendorff i de kommende to sæsoner.

»Hun er jo uden tvivl en af vores vigtigste spillere, og det har hun været hele sæsonen, så jeg er rigtig tilfred med at hun fortsætter. Hun spiller i en bagkæde med mange dygtige spillere omkring sig, som er meget centrale for vores hold. Natascha besidder nogle store kompetencer, blandt andet hendes skud, men især hendes indspil er af høj, høj klasse, og på det punkt er hun blandt de bedste i Danmark. Desuden er hun enormt vellidt i truppen og i klubben, og vi er glade for at have hende,« siger SK Aarhus' cheftræner, Jesper Holmris.

Udover at Ohlendorff er sikret for SK Aarhus, så har klubben i den seneste periode også haft travlt med at på papir på andre af klubbens profiler. Blandet har højrefløjen Lina Rask og venstrefløjen Trine Leth for nylig underskrevet nye kontrakter, og det tyder på, at SK Aarhus ikke er færdig med at optimere spillertruppen til næsten sæson. Klubben arbejder hårdt på at tilknytte nye spillere og samtidig forlænge med dem fra den nuværende trup, der skal være med til at hjælpe holdet i den kommende sæson, hvor der bliver brug for alle mand, hvis holdet skal klare sig.

»Nu brugte vi jo hele vores seneste sæson på at bygge en stamme på holdet op, så at vi, hvis nu vi rykkede op, ikke skulle stå og hente et helt nyt hold ind. Når det så er sagt, så leder vi leder stadig efter tilføjelser, og samtidig er vi hele tiden i dialog med flere af vores egne spillere om at forlænge,« siger Holmris.

Ohlendorff tager to år mere i SK Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce