SK-keeper skifter til KIF Vejen

Foto: Ole Nielsen tlf 45 20429014

SK-keeper skifter til KIF Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikke Poulsen skal vogte målet for ligaholdet i den kommende sæson.

Den tidligere SK Aarhus-profil Rikke Poulsen skal i den kommende sæson vogte målet for KIF Vejen i kvindernes håndboldliga. Efter længere tids overvejelser og flere tilbud fra både udland og andre danske klubber, valgte den 26-årige håndboldspiller at fortsætte karrieren i den klub, der i sidste ende sendte SK Aarhus ud af ligaen efter tre kvalifikationskampe.

»Jeg syntes, at KIF Vejen virkede som den mest oplagte klub. De har vist stor tillid til mig, og de rammer, de tilbyder, kan helt klart være med til at udvikle mig yderligere. Derudover er det også en klub, som bortset fra sidste sæson har spillet med i toppen af Ligaen, og det vil jeg gerne være en del af,« siger Rikke Poulsen i en pressemeddelelse fra hendes agentbureau People In Sport.

Skiftet til ligaklubben skal være med til at bringe målmanden endnu tættere på sin drøm om at blive en del af landsholdet.

»Jeg kommer til klubben med en masse rutine, fight og motivation. Samtidig er jeg rigtig sulten efter at levere godt på banen og fortsætte min egen udvikling, da jeg har en drøm om at komme på landsholdet,« siger Rikke Poulsen.

Den 26-årige keeper har været i SK Aarhus siden sommeren 2008.

SK-keeper skifter til KIF Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce