SK-målmand var kampens spiller for B-landsholdet

SK?s Mathilde Juncker blev kampens spiller, da B-landsholdet spillede 32-32 mod Norge. Foto: Ole Nielsen


SK-målmand var kampens spiller for B-landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SK?s Mathilde Juncker blev kåret til banens bedste, da de danske landsholdsboblere spillede uafgjort 32-32 mod Norge.

Inden A-landsholdets kamp mod Tyrkiet fik nogle af aspiranterne til fremtidens landshold muligheden for at vise sig frem, da de spillede træningskamp mod de norske »rekrut jenter«. Deres svar på B-landsholdet.

Med for Danmark var blandt andet SK Aarhus' Mathilde Juncker, der i torsdagens kamp fik sin debut på udviklingslandsholdet. Og hvilken debut. Juncker agerede i flere omgange levende plankeværk og blev også efter kampen hyldet som kampens bedste. Og Juncker selv var da også selv rimelig høj på oplevelsen i rødt og hvidt.

»Det var en rigtig god oplevelse. Fedt at vise, at man er berettiget til at være her. Jeg har jo ikke været med før som mange af de andre,« fortalte Mathilde Juncker efter kampen.

De danske piger var bagud 13-18 ved pause, og fik blandt andet på storspil af Mathilde Juncker kæmpet sig tilbage. SK-keeperen rullede gardinet ned og rystede i flere omgange feberredninger ud af ærmet.

»Jeg startede ude, og der fik vi rigtig mange kontramål imod os. Så blev jeg så skiftet ind, og der begyndte forsvaret at stå rigtig godt, så jeg fik lagt ud med at få nogle nemme redninger, hvis man kan sige det sådan. Og senere i kampen kom så nogle af de der ekstraordinære redninger,« fortalte hun.

Juncker og udviklingslandsholdet spiller igen fredag, hvor modstanderen endnu engang er de norske »rekrut jenter«. Og hun glæder sig. For det er fedt at være med på det her niveau, hvor man som keeper virkelig får sat sine evner på prøve.

»Jeg synes, at der er nogle rigtige gode spillere på det norske hold. Og så det med, at man ikke kender dem. Man skal hele tiden være klar på, at der kommer et eller andet uventet. Jeg kender ikke sit forsvar 100 procent, så vi starter lidt fra nul. Jeg ved ikke rigtig, hvad der sker, og det står i skarp kontrast til hjemme i klubben, hvor vi har nogle meget faste aftaler. Så det her er en meget god øvelse,« fortalte Juncker.

SK-målmand var kampens spiller for B-landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce