Klubfolk fortsætter i den grønne trøje

Mathias Smed er en af flere Skanderborg-spillere, der har valgt at blive i klubben. Foto: Ole Nielsen

Klubfolk fortsætter i den grønne trøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Kirk Olesen og forsvarseksperten Mathias Smed har skrevet under på en toårig forlængelse med ligaklubben.

Håndbold: Han havde egentlig overvejet at stoppe karrieren inden denne sæson. Karriere og familie fyldte efterhånden så meget, at det var svært at gøre plads til håndbold på højeste plan. Sportschefen fik imidlertid overtalt Morten Kirk Olesen til at tage en sæson mere i Skanderborg. En aftale, der indtil videre har vist sig at være guld værd for de grønblusede. Den fintestærke bagspiller har været et af sit holds allerbedste i efteråret og har fået så meget appetit på håndboldlivet, at han har skrevet under på en toårig forlængelse med klubben.

- Det var noget sværere at få ham overtalt sidste år, fordi han var indstillet på at stoppe. Indtil videre har han spillet sin bedste sæson i Skanderborg nogensinde, så det var ikke det store problem at få ham til at blive, siger Skanderborgs sportschef Torben Væver.

Han har også lavet en ny aftale med den tidligere håndboldlærling Mathias Smed. I denne sæson har smeden været et fast element i Skanderborgs midterforsvar og gjort det så forrygende, at klubben gerne vil forlænge det lange samarbejde.

- Mathias må siges at være udlært nu. Han har gjort det rigtig godt inde i vores midterforsvar. Han er jo lidt en sjov historie, fordi han var topscorer for både vores U16 og U18 hold, da han gik på akademiet. Han skød stort set på det hele. Da han blev rykket op, valgte han at sige, at han godt vidste, han ikke var klar til liga endnu, men gerne ville blive og være en del af miljøet og tage den spilletid, han blev tildelt. Der har aldrig været nogen problemer med ham. Det har været en fornøjelse at se ham udvikle sig, siger Torben Væver.

Begge spilleres kontrakter løber nu frem til sommeren 2020.

Klubfolk fortsætter i den grønne trøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce