Skanderborg henter stregspiller hos ligakonkurrent

Kamilla Bruus (20) fortsætter håndboldkarrieren i Skanderborg. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg henter stregspiller hos ligakonkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra Skanderborg Håndbold har skrevet kontrakt med Kamilla Bruus, der i sidste sæson var på kontrakt hos Aarhus United.

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold har hentet endnu en spiller til efterårets udfordringer i kvindernes håndboldliga. Oprykkerne har været på jagt i Aarhus, hvor man har fundet stregspilleren Kamilla Bruus.

Den fysisk stærke spiller var i den forgangne sæson på kontrakt i Aarhus United, men fik ikke meget spilletid og valgte derfor at søge væk efter sæsonen. Det har ført hende til Skanderborg, hvor hun skal udfylde den position, der blev ledig, da Caroline Svarre stoppede hos de grønblusede og skiftede til TTH Holstebro.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet i Skanderborg, som jeg efterhånden har spillet mod mange gange som ungdomsspiller, og derigennem fået et super indtryk af, siger Kamilla Bruus til Skanderborgs hjemmeside.

- Jeg har en god fornemmelse af, at det er det helt rigtige valg, og jeg glæder mig til at bidrage med mine kvaliteter og bære noget mere ansvar.

Cheftræner Kristian Danielsen ser frem til at få den stærke spiller med i truppen.

- Vi har i de seneste år på ungdomssiden kæmpet en del med Bruus på stregen i kampene mod Århus. Jeg syntes at Kamilla besidder et stort potentiale og fysik, og jeg har desuden igennem de seneste år fået et godt indtryk af hendes ærgerrighed og store træningsiver, som er vigtige punkter i vores rekruttering. Stregpositionen er et omdrejningspunkt i vores koncept, så det er med stor glæde, at jeg nu kan konstatere, at vi både har store, men også forskellige resurser på den position. Vi får med Bruus tilknyttet en lidt anderledes type end Sidsel Mejlvang og Marie Aamand og hun fuldender et, i mine øjne rigtigt stærkt stregteam, som kommer til at supplere hinanden rigtigt godt, siger træneren til klubbens hjemmeside.

Skanderborg har tidligere hentet bagspilleren Sofie Blichert-Toft i Team Esbjerg til klubben i den kommende sæson.

Skanderborg henter stregspiller hos ligakonkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce