Skanderborg manglede kynisme

Trine Knudsen scorede fem gange for Skanderborg i nederlaget til Silkeborg/Voel. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Skanderborg manglede kynisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborg Håndbolds kvinder tabte deres første ligakamp i sæsonen til Silkeborg/Voel

Håndbold: Oprykkerne fra Skanderborg Håndbold tog onsdag aften hul på deres comeback til landets bedste kvindelige håndboldrække.

De grønblusede var oppe i ligaen i sæsonen 2016/2017, men rykkede ud efter blot en enkelt sæson.

Fem point blev det til i første forsøg, og da holdet samtidig måtte sige farvel til flere spillere, var det ikke ventet, at de ville vende tilbage i første forsøg.

Det skete imidlertid med sidste sæsons andenplads i 1. division og dermed kan Skanderborg, som blot den anden klub i landet byde på et herre og kvindehold i den bedste række.

Onsdagens kamp i Skanderborg Fælledhal endte med et nederlag på 23-27 til gæsterne fra Silkeborg/Voel på . Oprykkerne blev dog aldrig kørt fuldstændig bagud. Faktisk var de flere gange ved at komme helt op og få kontakt. Det lykkedes dog hver eneste gang fra Silkeborg/Voel at skabe et nyt hul på måltavlen.

- Vi smed lidt hæmningerne efter pausen og kom med en helt anden energi og gejst. Vi havde to momenter undervejs i anden halvleg, hvor vi kunne være kommet helt op og måske i front, men der var Silkeborg hurtig til at straffe personlige fejl, mens vi manglede lidt kynisme i vores afslutninger, sagde Skanderborgs cheftræner Kristian Danielsen efter kampen.

- Et nederlag på fire mål til et af de formodede tophold vil måske være tilfredsstillende i morgen, men lige nu er vi lidt skuffede, fordi vi føler, at vi ikke helt spillede os ud, sagde træneren.

Håndboldliga, kvinder

Skanderborg - Silkeborg/Voel 23-27 (12-15)

Skanderborg: Trine Knudsen 5, Sidsel Mejlvang 5, Mette Brandt Nielsen 4, Sofie Blicher-Toft 3, Sofie Alnor 2, Melanie Fuglsbjerg 2, Stine Kristensen 1, Stine Holm 1

Silkeborg/Voel: Jane Schumacher 8

Skanderborg manglede kynisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce