Søren Huss fortolker Brecht

Søren Huss, Jens Gotthelf og Leif Eric Young optræder onsdag 31. januar med den Reumert-nominerede forestilling "Svendborgdigte" på Fuglsøcenteret. Pressefoto

Søren Huss fortolker Brecht

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KNEBEL: Det er lykkedes Syddjurs Teaterforening at skaffe Søren Huss til Fuglsøcenteret, hvor han onsdag 31. januar optræder med den musik, han har skabt til Bertolt Brechts digte og den Reumert-nominerede forestilling "Svendborgdigte".

Søren Huss medvirker i forestillingen i selskab med Jens Gotthelf og den tyske skuespiller Leif Eric Young.

Forestillingen bygger på digtsamlingen "Svendborgdigte". En digter er flygtet fra brændende bøger, censur og forfølgelse, og forsøger med sine digte at sætte ord og billeder på den verden, han elsker og frygter. Bogen udkom i en ny oversættelse i 2016 på 60 års dagen for Bertolt Brechts død.

Forestillingen begynder kl. 19 med en prolog, der foregår uden for indgangen til Fuglsøcentret, hvorefter publikum bevæger sig ind i teatersalen.

Billetter til forestillingen koster 180 kroner. De kan købes via Syddjurs Teaterforenings hjemmeside: www.syddjursteaterforening.dk.

Program
Søren Huss, Jens Gotthelf og Leif Eric Young optræder onsdag 31. januar med den Reumert-nominerede forestilling "Svendborgdigte" på Fuglsøcenteret, Dragsmurvej 6, Knebel.

Foredrag om Berthol Brecht ved Stig Jarl, 22. og 29. januar kl. 19-21 i Aktivitetshuset, Festpladsen, Nørre Allé 4, Ebeltoft.

Foredrag om Brecht

I forbindelse med Brecht-forestillingen har Syddjurs Teaterforening indgået et samarbejde med Syddjurs Folkeuniversitet om at præsentere to foredrag med Brecht-kenderen lektor Stig Jarl. Foredragene kommer omkring Brechts digtning, skuespil og hans revolutionerende ideer om teatret og publikum.

De finder sted mandag 22. januar og mandag 29. januar kl. 19-21 i Aktivitetshuset i Ebeltoft, Nørre Allé 4.

Det koster 200 kroner at deltage i begge forelæsninger. Tilmelding kan kan ske på www.syddjurs-folkeuniversitet.dk.

Søren Huss fortolker Brecht

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce