1.000 arrangementer at vælge imellem: Det fulde program for Aarhus Festuge er klar

Her ses streetartkunstnerne fra sidste år, der maler på 5x5 store vægge i løbet af festugen igen i år. Aarhus Festuge står på fra 31. august til 9. september i år. Pressefoto

1.000 arrangementer at vælge imellem: Det fulde program for Aarhus Festuge er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Programmet til dette års festuge er nu offentliggjort, og der er ikke færre end 1000 forskellige arrangementer at vælge imellem under temaet Bridging.

AARHUS: Det fulde program for Aarhus Festuge er netop blevet offentliggjort på festugens hjemmeside, og de omkring 500.000 mennesker, der årligt gæster festugen, kan nu gå ind og udforske de mange arrangementer.

- I år blænder vi op for en festuge, der byder på nye former for brobygning. Vi bruger kulturen som en bro til at komme nærmere de svære og ubærlige emner i livet, siger direktør for Aarhus Festuge, Rikke Øxner i en pressemeddelelse.

'Bridging' er gået ind i sit andet år ud af tre som festugens tema, og årets program er fyldt med arrangementer, der skaber forbindelser på kryds og tværs. Men det er ikke kun de svære emner, som fylder i årets program.

- Vi skal også begejstres, så det hele sker selvfølgelig side om side med alle de fantastiske og festlige arrangementer, som vi, byens kultur- og erhvervsliv og lokale ildsjæle stabler på benene, tilføjer Rikke Øxner.

Parforhold i krise og streetart

Festugens gæster kan altså se frem til 'brobygning' i forskellige udformninger ved de 1000 arrangementer, der foregår rundt i byen.

Man kan blandt andet udforske vores frygtkultur i et politisk og aktuel fortolkning af det klassiske spøgelseshus 'Phobiarama' på Bispetorvet. Man kan også opleve et parforhold i krise i Det Kongelige Teaters udgave af Ingmar Bergman-klassikeren 'Scener fra et Ægteskab'.

Flere forskellige genrer mødes desuden i Musikhuset Aarhus, når musikeren Shara Nova giver koncert med Aarhus Symfoniorkester, og derudover vender den populære Aarhus Streetart Festival tilbage med nogle af verdens dygtigste streertartkunstnere, som maler på 5x5 meter store vægge i løbet af ugen.

Dette er kun et lille udsnit af de mange arrangementer, der finder sted til årets festuge, som i år foregår fra 31. august til 9. september. Du kan finde det fulde program på Aarhus Festuges hjemmeside.

1.000 arrangementer at vælge imellem: Det fulde program for Aarhus Festuge er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce