12.000 på plads til landskampbold i Aarhus: Stadig flere billetter

Danmarks Christian Eriksen under fredagens Nations League kamp mellem Wales og Danmark på Cardiff City Stadium. I aften hedder kamparenaen Århus Stadion. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

12.000 på plads til landskampbold i Aarhus: Stadig flere billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark møder mandag aften Irland i Aarhus. Der er solgt 12.000 billetter til Nations League-kampen i turneringen, hvor Danmark har sikret sig førstepladsen.

AARHUS: Hvis du vil se de rød-hvide landsholdsstjerner mandag aften, er der fortsat billetter at købe. Foreløbig har 12.000 sikret sig en plads i Aarhus på Ceres Arena.

Det oplyser Dansk-Boldspil Union (DBUs) pressechef Jacob Wadland til Stiften.dk.

- Vi havde søndag solgt 12.000 billetter. Det store spørgsmål er, hvor mange vi vil sælge i løbet af kampdagen i dag. Det vil uden tvivl afhænge af, om publikum vil trodse kulden og samtidig være med til en god afslutning på et godt landsholdsår, siger Jacob Wadland.

DBU udbyder knap 19.000 billetter til kampen, hvor alle de store landsholdsnavne ventes at stille op, selv om Danmark med 2-1 sejren i fredagens kamp ude mod Wales sikrede sig førstepladsen i Nations League-puljen og dermed oprykning fra lag B til det bedste lag - A - i det europæiske fodboldforbund, UEFAs, træningsturnering.

Turneringen kan dog ad snørklede omveje udløse en billet til EM-slutrunden i 2020.

Den næste Nations League-kamp, Danmark skal spille vil i øvrigt være i foråret 2020 - op til netop EM-slutrunden.

Det er ifølge UEFAs regler, at Nations League-opgørene om EM-pladser spilles i marts 2020. På hvert niveau mødes den bedste gruppevinder (ud fra opnåede point og målscore) mod den fjerdebedste gruppevinder i en semifinale. Den næstbedste og tredjebedste gruppevinder mødes i den anden semifinale. De to semifinalevindere mødes i finalen, hvor vinderen snupper EM-billetten. Det lyder forvirrende - og er det sikkert også.

Faktum er, at de danske landsholdsstjerner kan opleves mandag aften med kick off klokken 20.45 på Ceres Park - også kendt som Århus Stadion med bolle Å, som det hed i gamle dage.

12.000 på plads til landskampbold i Aarhus: Stadig flere billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce