29-årig skal tage slagsmålene for Venstre

Lene Horsbøl bliver ny politisk ordfører for Venstre i Aarhus Byråd.Foto: Flemming Krogh

29-årig skal tage slagsmålene for Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Horsbøl bliver politisk ordfører for Venstres nye byrådsgruppe og bliver dermed den, der særligt skal tage partiets kampe i byrådet.

AARHUS: Det bliver 29-årige Lene Horsbøl, der skal være Venstres Mutter Skrap og holde oppositionsfanen højt i byrådet de kommende fire år.

Venstres nyvalgte byrådsgruppe har konstitueret sig med Lene Horsbøl, der allerede har siddet i byrådet i fire år, som ny politisk ordfører.

På den post laver Venstre et generationsskifte, idet Lene Horsbøl afløser det mangeårige byrådsmedlem, Gert Bjerregaard.

- Lene er skarp, dygtigt og afbalanceret i sit arbejde. Hun er grundig, arbejdsom og har politisk tæft, hvilket er de helt rette egenskaber for en politisk ordfører i vores parti. Jeg er sikker på, at hun kan udfylde opgaven til fulde efter Gert Bjerregaard, der har leveret et rigtig flot stykke arbejde de sidste fire år, siger partiets leder og kommende rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek i en pressemeddelelse.

Hans Skou fortsætter som formand for Venstres gruppe på seks byrådsmedlemmer.

Pladserne i byrådets forskellige udvalg har Venstre fordelt sådan, at Gert Bjerregaard bliver medlem af økonomiudvalget og af social- og beskæftigelsesudvalget. Derudover får han en post som medlem af Aarhus Havns bestyrelse.

Lene Horsbøl bliver medlem af økonomiudvalget og af kulturudvalget, mens Hans Skou får plads i kulturudvalget.

Af de to nyvalgte får Peter Sporleder sæde i kulturudvalget og i udvalget for sundhed og omsorg, mens Heidi Bank får plads i teknisk udvalg og i udvalget for sundhed og omsorg.

29-årig skal tage slagsmålene for Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce