5.000 gæster i første weekend: Jul i Friheden hitter

Sidste år inviterede Tivoli Friheden for første gang i 112 år indenfor til Jul i Friheden, hvor 105.000 besøgende var forbi i løbet af de 22 dage, der var juleåbent. Foto: Axel Schütt

5.000 gæster i første weekend: Jul i Friheden hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I lørdags slog Tivoli Friheden dørene op for en ny og udvidet række juledage, og i løbet af weekenden var op imod 5.000 gæster forbi for at opleve den magiske jul.

AARHUS: Godt 5.000 juleglade børn og voksne lagde vejen forbi Tivoli Friheden i weekenden for at opleve Jul i Friheden anno 2017.

Dermed tegner Tivoli Frihedens juledage til at blive en lige så stor succes som i 2016, hvor 105.000 besøgende lagde vejen forbi i løbet af de 22 dage, hvor der var juleåbent.

I år har Tivoli Friheden også skruet op for blusset, og de besøgende kan glæde sig til at opleve et vinterlandskab med 300.000 julelys, 3.000 udendørs julekugler og over 300 juletræer. Fra en ny scene spreder julestemningen sig desuden i parken, når lokale kor og andre synger julen ind med de klassiske og velkendte sange.

Julelysene gøres klar til det store julemarked i Tivoli Friheden i Aarhus
Tivoli Friheden kan prale af at have et af Danmarks - formodentligt - største juletræer. 'Juletræet' er 65 meter højt, har 2,1 km lyskæder hængende på sig og er toppet med en oplyst stjerne. Foto: Kim Haugaard

Smag på julen

I år har Tivoli Friheden udvidet med 20 ekstra boder, så der i alt er 45 boder med julelækkerier.

Udover klassikerne som gløgg, æbleskiver og konfekt, kan man også stille sulten i blandt andet porchettaburgere, fish'n'chips og svenske kanelbuller.

Derudover bliver en af boderne forvandlet til en vaskeægte chokoladefabrik, hvor børn og barnlige sjæle kan drømme sig væk i flydende chokolade.

Jul i Friheden holder åbent 24 dage henover jul og nytår. Alle weekender fra den 11. til den 30. december er der åbent. Derudover holder parken åbent udvalgte hverdage fra den 19. december.

5.000 gæster i første weekend: Jul i Friheden hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce