Århus Charter betaler parkeringen


Århus Charter betaler parkeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver gratis for kunderne i det århusianske rejsebureau at parkere i Aarhus Lufthavn.

Århus Charter tilbyder nu deres gæster gratis parkering i Aarhus Lufthavn, og fordobler samtidig kapaciteten på rejser fra lufthavnen til ca. 26.000.

Bureauchef hos Århus Charter, Henrik Jensen, fortæller ,om den nye service:

»Selvom vores gæster kommer fra hele landet, så kommer langt hovedparten fra det lokale og regionale område omkring Aarhus. Derfor er det også helt oplagt, at vi benytter Aarhus Lufthavn som vores primære lufthavn, og at vi på den måde også understøtter lufthavnens fortsatte beståen. Dertil kommer at lufthavnen er nem og bekvem at rejse fra, uden lange køer til check–in eller sikkerhedskontrol,« siger han.

»Men vi har konstateret, at det for mange af vores gæster er et irritationsmoment, at de oven i prisen for deres rejse skal lægge yderligere udgifter til parkering i lufthavnen. Det er nu lykkes Århus Charter at påtage sig udgiften til parkeringen og dermed sparer kunden for den. Og det er vel at mærke på alle rejser ud af Aarhus Lufthavn. Det begynder sammen med vores sommerrejser, som går i gang 1. maj i år,« fortsætter Henrik Jensen.

Århus Charter benytter forsat i et vist omfang lufthavnene i Billund og Aalborg, hvorfra der flyves til forskellige destinationer.

Men langt hovedparten af bureauets afgange sker fra Aarhus Lufthavn, hvor man sidste år sendte cirka 13.500 gæster af sted på ferie.

Dette tal bliver fra og med i år næsten fordoblet, i det bureauet nu råder over cirka 26.000 flysæder fra Aarhus Lufthavn.

Det er muligt, fordi Århus Charter er vendt tilbage til det oprindelige koncept med at benytte »egne« fly, som man chartrer hos det danske selskab DAT, Danish Air Transport.

Det bliver typen Airbus 320,som har en kapacitet på 180 passagerer.

Århus Charter betaler parkeringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce