Århus Stiftstidende udsat for aprilsnar: 'Havnens Perle flytter til København'

Peter Lerdrup og Havnens Perle kan i dag afsløre, at den legendariske grillbar flytter til København. Heldigvis er det en aprilsnar. Arkivfoto: Kim Haugaard

Århus Stiftstidende udsat for aprilsnar: 'Havnens Perle flytter til København'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den legendariske grillbar har forfalsket en forside fra Byens Avis, der fortæller at 'Perlen' flytter til København.

AARHUS: Den kan være sin sag at være journalist 1. april. Den ene fantastiske nyhed efter den anden vælter ind i mailboksen. Samtidig kan mange medier afsløre en masse nyt, som i de fleste tilfælde også er for godt til at være sandt. Så der er brug for lidt ekstra kritisk sans, så man ikke risikerer at fald i og blive til grin.

En af de aprilsnarer, vi i hvert fald ikke hoppede på her på Århus Stiftstidende var nyheden om, at den legendariske grillbar Havnens Perle flytter til København. Aprilsnaren bliver leveret på Havnens Perles facebookside, der har fabrikeret en falsk Århus Stiftstidende forside, så den lurede vi med det samme her på redaktionen.

Om der var andre, der hoppede på den, skal vi ikke kunne sige. Der er dog tilsyneladende ingen af de foreløbig 55 kommentarer, der tyder på, at Havnens Perles facebookfølgere hoppede på aprilsnaren.

Der er dog enkelte der ifølge administrerende direktør i Havnens Perle Peter Lerdrup har ønsket tillykke.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, de er hoppet på den, men jeg tvivler da, siger han og forklarer samtidig, at der bevist blev brugt en anden skrifttype, lige som Århus Stiftstidende med fuldt overlæg har skiftet navn til Aarhus Stiftstidende.

Desuden lover han, at Havnens Perle i fremtiden godt kan assistere lidt i produktionen af avissider, hvis det skulle blive nødvendigt.

På den falske Århus Stiftstidende-forside hedder det, at den legendariske pølsevogn fra påsken 2019 vil være at finde på Kongens Nytorv i København, og at det er hovedstadens overborgmester Frank Jensen og statsminister Lars Løkke Rasmussen, der har haft held til at lokke Perlen til København.

Havnens Perle-udgaven kan desuden fortælle, at Stig Tøfting mener, at det bliver et stort tab for Aarhus, men at han trods tabet bliver i byen. Frank Jensen glæder sig over, at København i Havnens Perle får en kæmpe turistattraktion, mens statsministeren bare glæder sig over fremover kun at have fem minutter til den bedste pølsevogn.

Århus Stiftstidende udsat for aprilsnar: 'Havnens Perle flytter til København'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce