Århusiansk rejsebureau opkøber svensk rejsearrangør

Direktør i Jysk Rejsebureau, Niels Amstrup, er glad for opkøbet af det svenske rejsebureau Winberg Travel. Foto: Jens Thaysen

Århusiansk rejsebureau opkøber svensk rejsearrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jysk Rejsebureau har for nylig opkøbt den svenske rejsearrangør Winberg Travel. I forbindelse med overtagelsen skal Winberg Travel igennem en mindre 'makeover'.

AARHUS: Jysk Rejsebureau, der har base i Aarhus, har for nylig opkøbt den svenske rejsearrangør Winberg Travel.

Med opkøbet tager den århusianske rejsearrangør sit første skridt ind på det svenske marked. Opkøbet, der vil give svenske rejsende endnu bedre muligheder for at bestille skræddersyede rejser til hele verden, blev officielt underskrevet for to uger siden, men ønsket om at udvide på den anden side af sundet har eksisteret længe:

- Jysk Rejsebureau har oplevet stor fremgang i Danmark, og vi har fordoblet vores omsætning på seks år. Derfor har vi i længere tid gået med tanker om at 'eksportere' vores kompetencer til det svenske marked, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

I den forbindelse gik Jysk Rejsebureau i gang med at finde en solid partner, der matchede rejsearrangørens DNA og værdier, og det er nu lykkedes.

Optimering af virksomheden

Winberg Travel, der har base 40 kilometer nord for Malmø, har eksisteret siden 1969. I dag skræddersyer virksomhedens otte ansatte rejser til hele verden - præcis som Jysk Rejsebureau gør det.

- Vi er meget glade for, at Winberg Travel har lyst til at samarbejde med os. De to forhenværende ejere har drevet en sund forretning i tolv år, og vi glæder os til at være med til at udvikle brandet og virksomheden yderligere, siger Niels Amstrup.

Hensigten med opkøbet er ikke at udfase Winberg Travel, som det ser ud i dag, understreger Niels Amstrup. Målet er i stedet en udvidet produktportefølje samt en optimering af Winberg Travels teknologiske platform.

- Winberg Travels kunder kan glæde sig til at opleve den samme kvalitet i rådgivning og produkt, men med et bredere udvalg af destinationer og rejseformer. Det bliver en slags ny og bedre version af samme virksomhed, forklarer han.

Århusiansk rejsebureau opkøber svensk rejsearrangør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce