Århusianske andelsboliger har fart på

De århusianske andelsboliger bliver solgt rigtig hurtigt lige for tiden. Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix

Århusianske andelsboliger har fart på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går rigtig stærkt for tiden, når århusianske andelsboliger skal sælges.

AARHUS: Varmt brød. Århusianske andelsboliger. To ting, der bliver solgt cirka lige hurtigt for tiden - i hvert fald bliver de begge to solgt rigtig hurtigt.

En ny opgørelse fra Boliga viser, at en århusiansk andelsbolig i gennemsnit er til salg i 65 dage, inden den igen bliver taget af markedet. Og ifølge Signe Roed-Frederiksen, der er cheføkonomi i Arbejderenes Landsbank, er det ikke så mærkeligt, at andelsboligerne er populære.

- Andelsboligerne er populære af god grund. Prisen på andelslejligheder er steget med 16 procent fra første kvartal 2014 til andet kvartal 2017, mens den tilsvarende prisstigning for ejerlejligheder er det dobbelte - nemlig 32 procent, siger hun.

Hos ejerlejlighederne går det lidt langsommere med at blive solgt, viser Boligas opgørelse. En århusiansk ejerlejlighed er nemlig i snit til salg i 118 dage, inden den ryger over disken. Men der er ingen risiko for at andelsboligerne sætter farten ned, siger Signe Roed-Frederiksen.

- Det er ikke vores opfattelse, at pusten er ved at gå af andels-ballonen. Der er kommet færre andelsboliger til salg hos ejendomsmæglerne over det seneste år, og det vidner om, at det fortsat er let at finde en køber til andelsboligerne uden hjælp fra en ejendomsmægler, siger hun.

Århusianske andelsboliger har fart på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce