Aarhus Kommune uddeler Integrationspris 2016

De nominerede til Integrationsprisen 2016 er Ikea, Dansk supermarked og neurologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital. Foto: Henning Bagger/Jacky Naegelen


Aarhus Kommune uddeler Integrationspris 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De nominerede til årets integrationspris er Ikea, Dansk supermarked og Aarhus universitetshospitals neurologiske afdeling.

For 13. gang uddeler Aarhus Kommune integrationsprisen.

En pris, der gives til en virksomhed, der i årets løb har gjort sig særligt bemærket i holdningen til integration eller har gjort en ekstra indsats for at styrke beskæftigelsen for etniske minoriteter.

Sidste år vandt entreprenør-firmaet Enemærke og Petersen A/S for at forbedre forholdene i Rosenhøj i Viby. Et firma, der mener, at integration er virksomhedens ansvar.

I år er de nominerede Ikea, Dansk supermarked og Aarhus universitets neurologiske afdeling.

Hvem den heldige vinder af Integrationsprisen 2016 er offentliggøres i byrådssalen på rådhuset mandag 21. november klokken 13.

Det er repræsentanter fra Dansk metal (LO), Aarhus håndværkerforening (DA) og Aarhus Kommune, der udvælger den virksomhed, der har gjort sig særligt bemærket i 2016.

Aarhus-borgmester, Jacob Bundsgaard, overrækker prisen til vinderen.

De nominerede til integrationsprisen 2016:

Ikea, Aarhus:
Ikea har etablereret sprogpraktik for flygtninge, som har fået mulighed for at arbejde i forskellige dele af virksomheden. Med indsatsen har Ikea bidraget med et godt samarbejde og velvilje til at løse integrationsopgaven.

Dansk Supermarked, Lager Viby og Aarslev:
Dansk Supermarked har løbende etableret sprog- og jobpraktikker. For at sikre gode integrationsforløb har Dansk Supermarked brugt interne mentorer, som har været en succes for både medarbejdere og virksomhed. Både ledere og medarbejdere har vist et stort engagement.

Aarhus Universitetshospital, Neurologisk afdeling:
Aarhus Universitetshospital har givet flygtninge forskellige optræningsforløb. Undervejs har alle deltagerne gennemført et hygiejnekursus, ligesom de er blevet introduceret til de forskellige arbejds- og uddannelsesmuligheder i sundhedssektoren
Aarhus Kommune

Aarhus Kommune uddeler Integrationspris 2016

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce