Aarhus-forfatter rydder hitliste-top

Inger Gammelgaard Madsen er populær hos krimilæserne. Foto: Anne Kring

Aarhus-forfatter rydder hitliste-top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inger Gammelgaard Madsen besætter de fem første pladser med ny roman.

AARHUS: Succesen er total. Ingen Gammelgaard Madsen, århusiansk forfatter, besætter nu de fem første pladser på en hitliste over elektroniske kriminalromaner. Hun sætter mange kendte navne til vægs.

Kriminalromanen "Brændende skyld" er skrevet for forlaget Lindhardt og Ringhof og udelukkende er en elektronisk udgivelse.

Bestsellerlisten, hvor den er i top, hedder "Storytel" og tager udelukkende elektroniske udgivelser med.

"Brændende skyld" udgives med et afsnit om ugen i seks uger, og det sjette afsnit er netop frigivet og sniger sig måske op, så Aarhus-forfatteren besatter de seks første pladser på hitlisten, hvor hun er i konkurrence med så kendte navne som Michael Kretz Krefeld, Sara Blædel, Anna Grue, Steffen Jacobsen og A. J. Kazinski.

Hvert afsnit af bogen svarer til 120 sider i en trykt bog. 

Ved siden af de elektroniske udfordringer driver den 58-årige Inger Gammelgaard Madsen forlaget "Farfalla" fra boligen i nordbyen. Hun har været forfatter i 12 år, og hendes tiende roman "Falkejagt" i spændingsserien om politimanden Rolando Benito er på vej. Den bliver sluppet løs ved krimimessen i Fængslet i Horsens 1. april.

Hun er grafisk designer og havde eget bureau, men droppede det for et par år siden for at skrive og udgive bøger på fuld tid. Hun har en fast aftale med Dansk Supermarked, som aftager hendes bøger og sælger dem i blandt andet Føtex og Bilka. 

Forfatteren
Inger Gammelgaard Madsen bor i Aarhus, er grafisk designer og begyndte at skrive bøger for 12 år siden. Hendes krimiromaner om politimanden Rolando Benito er udkommet i ni bøger, og den tiende er på vej. For to år siden droppede hun jobbet som grafisk designer, men laver selv forsiderne på bøgerne. Hun driver Forlaget Farfalla og udgiver selv sine bøger. Hun sælger dem blandt andet gennem Dansk Supermarkeds Bilka og Føtex.www.forlaget-farfalla.dk

Aarhus-forfatter rydder hitliste-top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce