Vi bruger cookies!

stiften.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.stiften.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Agern til brød og kakao


Agern til brød og kakao

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aarhus: Tag med Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum Aarhus på oldentur i Universitetsparken lørdag 14. oktober klokken 10. Agern og bog er ikke kun vinterforråd til mus og egern, men kan også bruges til menneskemad.

Olden er et gammelt udtryk, der bruges om bøgens og egens frugter. Inden disse kan spises, er det dog nødvendigt at koge dem. Efter turen tænder man et bål, og der vil være mulighed for at bage snobrød lavet med agernmel og smage agernkakao over bål. Man mødes i Universitetsparken på P-pladsen ved Naturhistorisk Museum Aarhus, Wilhelm Meyers Allé 10, 8000 Aarhus C. Turen er gratis, og der er ingen tilmelding.

/EXP