Bandekonflikt: 20-årig ramt af flere skud i Viby

Skyderiet fandt sted kort efter midnat åp Vilhelm Becks Vej. Foto: Google maps

Bandekonflikt: 20-årig ramt af flere skud i Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand ramt af flere skud natten til fredag på Vilhelm Becks Vej. Flere veje i Viby var spærret af. Manden var i kritisk tilstand.

VIBY: En ung mand blev klokken 00.22 natten til fredag ramt af flere skud på Vilhelm Becks Vej i Viby. Derfor er politiet fredag eftermiddag i området med dets mobile politistation.

Der blev straks sendt flere politipatruljer og en ambulance til stedet. Det blev konstateret, at den 20-årige mand var blevet ramt af flere skud og umiddelbart var i kritisk tilstand. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og hans tilstand er nu stabil, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet vurderer, at episoden er en del af den verserende bandekonflikt mellem flere grupperinger.

Østjyllands Politi har hele natten arbejdet på gerningsstedet, der i en længere periode har været spærret af fra Chr. X' Vej til Rosenvangs Allé. Gerningsstedsundersøgelserne er nu færdige, og alle afspærringer er ophævet igen.

Politiets efterforskning og afhøringer på stedet tyder på, at gerningsmanden affyrede mindst tre skud, hvorefter de kørte fra stedet i en personbil, hvori der sad mindst én anden person. Bilen blev set køre fra stedet i høj fart i retning mod Rosenvangs Allé.

Vidner søges

Vidner bedes kontakte politiet, lyder det fra politiet. Det er politiets vurdering, at skudepisoden relaterer sig til den igangværende bandekonflikt i Aarhus. Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Vilhelm Becks Vej i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Østjyllands Politi kører i eftermiddag i tidsrummet fra kl. ca. 15.30 til kl. 18.00 den mobile politistation til området ved Vilhelm Becks Vej. Alle er velkomne til at komme forbi og få en snak med vores betjente.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen.

Bandekonflikt: 20-årig ramt af flere skud i Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce