Carina fik voldsomt astmaanfald i bussen: Nu leder hun efter sin redningsmand

Carina Thygesen blev indlagt et døgn efter astmaanfald 2. januar. Nu mangler hun at komme med et stort tak til den kvinde, der fik hende reddet i bussen. januar. Privatfotos

Carina fik voldsomt astmaanfald i bussen: Nu leder hun efter sin redningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kunne være endt helt galt for Carina Thygesen, da hun fik voldsomt astmaanfald i bussen ved Skejby. Nu leder hun efter den sygeplejerske, der tilfældigvis var med i bussen og fik hende reddet.

AARHUS: Et astmaanfald kommer altid på et ubelejligt tidspunkt. Men når man er langt væk hjemmefra og ikke ved, hvem man skal ringe til, så er det i den grad ubelejligt.

Det var præcis, hvad der skete for Carina Thygesen fra Ringkøbing, da hun 2. januar var i Aarhus.

Efter en undersøgelse på Universitetshospitalet i Skejby var hun på vej væk i bussen, da hun pludseligt fik vejrtrækningsproblemer.

- Pludselig kan jeg ikke få luft. Jeg er tilknyttet en lungeafdeling i Ringkøbing i forbindelse med min astma, men jeg står i Aarhus, og aner ikke, hvad jeg skal gøre, fortæller Carina Thygesen til Stiften.dk.

- Jeg ringer til dem, og de beder mig om at ringe til mit lægehus i Ringkøbing. Min egen læge siger, jeg skal få fat i en læge med det samme, der hvor jeg er. Jeg kender ingen, og ved ikke, hvem jeg skal ringe til. Men jeg får ringet til Akutklinikken i Skejby, men har svært ved at snakke, fordi jeg ikke kan få luft. De beder mig om at ringe til et andet nummer.

Sygeplejerske kommer til undsætning

Kort efter kommer en kvinde hende til undsætning i bussen. Kvinden, som tilfældigvis er sygeplejerske, kan se, at Carina næsten ikke kan få luft, og hun får stoppet bussen og tilkaldt en ambulance.

Da redningspersonalet ankommer, er bussen kun kørt et par stop væk fra Skejby, og personalet går i gang med behandling i bussen, inden de efterfølgende får kørt Carina til behandling på hospitalet.

- Jeg får at vide, at det ser skidt ud, og at de skal beholde mig i et døgn, siger Carina Thygesen, som kan huske det meste fra bussen og turen til hospitalet. Bare ikke kvindens navn.

Efterlyser redningskvinde

Derfor leder hun nu efter kvinden, som hun kalder en engel.

- Jeg fik hendes navn at vide et par gange i bussen, men alt var kaos, så jeg kan ikke huske det. Jeg kan huske, at hun var midaldrende, sygeplejerske og måske lyshåret.

Bussen gik fra Skejby 2. januar omkring klokken 12.

- Jeg vil så gerne takke hende, for hvis hun ikke havde været der, hvad så? Når man kommer fra Ringkøbing, ved man ikke, hvem man skal have fat i, og hun reddede mig. Jeg skal til Aarhus igen om en måneds tid, og så vil jeg meget gerne mødes med hende, lyder det fra Carina Thygesen.

Kender man til kvinden, eller vil kvinden selv give sig til kende, kan det gøres til tobn@stiften.dk. Så giver vi oplysningerne videre til Carina Thygesen.

Carina fik voldsomt astmaanfald i bussen: Nu leder hun efter sin redningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce